Πρόστιμα σε ιδιοκτήτη σπιτιού για παραβίαση του μέτρου των εννέα ατόμων αλλά και στους καλεσμένους επέβαλε η αστυνομία σε σπίτι στην Εύβοια την παραμονή των Χριστουγέννων.
Το περιστατικό έγινε στη Νέα Λάμψακο και σύμφωνα με το eviazoom.gr το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας δέχθηκε καταγγελία ότι υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων.
Ακολούθως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι, παρουσία Εισαγγελέα, και εντόπισαν 10 άτομα να κάνουν ρεβεγιόν και να έχουν στήσει ένα εορταστικό πάρτι.
Άμεσα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Σε βάρος του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας, ενώ για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Επίσης από 300 ευρώ πρόστιμα βεβαιώθηκαν στους υπόλοιπους 9 παρευρισκόμενους.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα