Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Στήριξη των ανθρώπων της πρώτης γραμμής ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Κοροναϊός : Στήριξη των ανθρώπων της πρώτης γραμμής ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επέλεξε να μην ενισχύσει το ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό και να μην επιτάξει τις απαραίτητες ιδιωτικές κλινικές.

«Η κυβέρνηση μεταφέρει γιατρούς από τα νοσοκομεία της Αττικής, στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως μάλιστα καταγγέλλουν οι ίδιοι οι γιατροί, τους μεταφέρει χωρίς να έχει εξασφαλίσει τα στοιχειώδη, όπως τη διαμονή τους», αναφέρει σε δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας ότι από τα χειροκροτήματα πέρασε στις «μουσικές καρέκλες».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επέλεξε να μην ενισχύσει το ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό, να μην επιτάξει τις απαραίτητες ιδιωτικές κλινικές και ότι αποδυναμώνει τα νοσοκομεία της Αττικής για να κλείσει τρύπες στη Βόρεια Ελλάδα. «Οι ελλείψεις όμως δεν αντιμετωπίζονται με το να βάζει τους γιατρούς να παίζουν «μουσικές καρέκλες»», σχολιάζει ο κ. Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι η μόνη λύση είναι η άμεση επίταξη των ιδιωτικών κλινικών. «Ζητάμε ουσιαστικά μέτρα στήριξης των ανθρώπων της πρώτης γραμμής. Να σταματήσει η κυβέρνηση να παίζει με τις ζωές των πολιτών», σημειώνει.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024