Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Vodafone TV φέρνει στις οθόνες μας (και) το Netflix

Το Vodafone TV φέρνει στις οθόνες μας (και) το Netflix

Έρχονται μέρες ατέλειωτου binge watching

Κάθε φορά που το Vodafone TV ανακοινώνει μια νέα συνεργασία, εμείς καταλήγουμε να ετοιμάζουμε… στοκ από ποπ κορν και να εμφανιζόμαστε άυπνοι στη δουλειά ντροπιαστικά πολλές φορές, αφού η ανάγκη μας για binge watching εκτινάσσεται στα ύψη. Φέτος, η ιστορία επαναλαμβάνεται με ένα χριστουγεννιάτικο δώρο της πλατφόρμας προς τους συνδρομητές της: Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορούμε πλέον να μεταφερόμαστε από το Vodafone TV στο Netflix, απολαμβάνοντας ακόμη περισσότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Πώς λειτουργεί;

Οι νέοι συνδρομητές Vodafone TV θα διαπιστώσουν ότι το TV control που παραλαμβάνουν μαζί με τον αποκωδικοποιητή τους, διαθέτει ένα νέο, ειδικό κουμπί, που τους επιτρέπει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενο του Netflix, σαν να αλλάζουν απλώς ένα κανάλι στην τηλεόραση.

Για όλους εμάς που απολαμβάνουμε ήδη εδώ και καιρό το συναρπαστικό περιεχόμενο του Vodafone TV, η υπηρεσία του Netflix γίνεται διαθέσιμη μέσω του αποκωδικοποιητή. Και όσοι διαθέτουν ήδη διπλή συνδρομή, θα μπορούν επιτέλους να απολαύσουν… ζάπινγκ πολυτελείας, από τη στιγμή που πλέον έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται άμεσα στο λογαριασμό τους στο Netflix, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους εντός της πλατφόρμας του Vodafone TV και αποφεύγοντας τα… τηλεοπτικά πέρα-δώθε.

Κίνηση… ματ

Με το πάτημα ενός κουμπιού, λοιπόν, μπορούμε να κινηθούμε μεταξύ των σειρών που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον –και τις συζητήσεις μας- σε όλο το διάστημα της καραντίνας. Από τις ευφυείς στρατηγικές της Μπεθ στο «Γκαμπί της Βασίλισσας», μέχρι τη νοσταλγική επιστροφή στον κόσμο του Karate Kid μέσω του «Cobra Kai» και από το ανάλαφρο «Emily in Paris» μέχρι το ιντριγκαδόρικο «The Crown», το ήδη εθιστικό περιεχόμενο του Vodafone TV (ενδεικτικά αναφέρουμε το The Undoing, το Handmaid’s Tale και το Normal People) εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο.

Στις νέες αφίξεις που φέρνει μαζί του το Netflix, εντάσσεται και η θεματική σειρά εποχής «Enola Holmes», η νέα σεζόν του αγαπημένου «Star Trek Discovery», αλλά και πολυαναμενόμενες ταινίες, όπως το «Over The Moon» και, φυσικά, το «Mank», η δημιουργία του Ντέιβιντ Φίντσερ που αντλεί την έμπνευσή της από τον θρυλικό «Πολίτη Κέιν».

Εμείς δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη κίνηση του Vodafone TV, που έχει ήδη καταφέρει να μετατραπεί στην πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα streaming στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ψηφιακούς παρόχους, ψυχαγωγικό περιεχόμενο με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα συγκεντρώνεται κάτω από μια ενιαία στέγη: Την τηλεοπτική πλατφόρμα της Vodafone.

Ανακαλύψτε τα πακέτα Vodafone TV εδώ.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024