Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα top δώρα για τους… guru της κουζίνας

Τα top δώρα για τους… guru της κουζίνας

Τι θα χαρίσετε στους φίλους που αγαπούν τη μαγειρική;

Απόλαυση και ταυτόχρονα «πονοκέφαλος», η επιλογή του κατάλληλου χριστουγεννιάτικου δώρου για τους αγαπημένους μας έχει τους δικούς της κανόνες. Ο κυριότερος; Πριν πιάσουμε στα χέρια μας το χαρτί περιτυλίγματος –ή μάλλον πριν καν αρχίσουμε να εξετάζουμε τις πιθανές επιλογές μας- πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά τους. Στην περίπτωση των κορυφαίων ερασιτεχνών σεφ του κύκλου μας, τα πράγματα είναι απλά: Στην αγορά, μπορούμε να βρούμε δεκάδες προϊόντα που θα τους ενθουσιάσουν και τα οποία… θα χαρούμε όλοι μαζί, δοκιμάζοντας τις δημιουργίες τους.

Οι παρακάτω επιλογές, είναι οι δικές μας αγαπημένες συσκευές και βιβλία μαγειρικής, που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσουν παραπονεμένο κανέναν μετρ της σπιτικής γαστρονομίας.

Ζαχαροπλάστες από σπίτι

Αφράτα κέικ ή λαχταριστά μπράουνις; Όποια και αν είναι η σπεσιαλιτέ της μαμάς σας, είναι σίγουρο ότι θα γίνει ακόμη πιο νόστιμη χάρη στην Tt-015 Κουζινομηχανή Μίξερ Ζαχαροπλαστικής Max 1500w με κάδο 6,5 λίτρων της Turbotronic. Η κορυφαία συσκευή της premium σειράς μίξερ, κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στο υπέροχο κόκκινο χρώμα της, αλλά και στο εκτεταμένο σετ εξαρτημάτων και το πλήθος μοναδικών λειτουργιών που κάνουν τη μαγειρική παιχνιδάκι.

Σούπες βελούδο

Για τους μάγειρες που προτιμούν τις βελουτέ σούπες, τα ραβδομπλέντερ αποτελούν απολύτως απαραίτητο αξεσουάρ. Και το ραβδομπλέντερ χειρός Quickchef Moulinex DD655D ανήκει σίγουρα στα καλύτερα της αγοράς. Με εξαιρετικά ισχυρό μοτέρ στα 1000W για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία, 10 ρυθμίσεις ταχύτητας για αμέτρητες δυνατότητες και ξεχωριστό πλήκτρο turbo για μέγιστη απόδοση, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να δημιουργήσει τις νοστιμότερες μανιταρόσουπες. Στα μεγάλα plus και ο αναδευτήρας μαρέγκας, που προκαλεί για ζαχαροπλαστικούς πειραματισμούς ακόμη και τους πλέον αρχάριους.

Smoothies απαλά σαν όνειρο

Τίποτα δεν είναι καλύτερο για το πρωινό του, από ένα λαχταριστό, θρεπτικό smoothie. Και χάρη στον TurboTronic Έξυπνο Πολυκόφτη Μπλέντερ 800W, με γυάλινο δοχείο 1,5 λίτρου και μύλο για άλεσμα καφέ, η διαδικασία θα γίνει ευκολότερη από ποτέ. Ο ισχυρός κινητήρας του έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ τα υψηλής ποιότητας υλικά του και τα επιπλέον αξεσουάρ του είναι ικανά να επεξεργαστούν οποιοδήποτε υλικό. Τέλος, οι τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις του εξασφαλίζουν ότι θα ταιριάξει σε κάθε διακόσμηση.

Brunch στο κρεβάτι

Η τέλεια βάφλα δεν χρειάζεται πειραματισμούς, αλλά σωστά εργαλεία, όπως η βαφλιέρα Fun Gofrestone Double της Cecotec. Με ρυθμιζόμενη ισχύ έως 1200W, αντιολισθητική επίστρωση RockStone από πέτρες που εξασφαλίζει μέγιστη μη κολλητικότητα, κάθε προσπάθεια θα αποδειχθεί επιτυχημένη. Το καλύτερο; Η επένδυση πέτρας είναι ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον αλλά και πλήρως απαλλαγμένη από τοξίνες, αφού δεν παράγει PFOA.

Σπιτική… καντίνα

Ο φίλος σας που λατρεύει τα hot dog φέτος θα παραλάβει το καλύτερο πιθανό δώρο, αφού συσκευή για hot dog Ariete 186 θα του επιτρέψει να απολαμβάνει καθημερινά το αγαπημένο του φαγητό. Με πέντε προγράμματα μαγειρέματος, τα ψωμάκια ζεσταίνονται στην ειδική τους θέση, ενώ την ίδια στιγμή τα λουκάνικα ετοιμάζονται στο ειδικό γκριλ. Όταν πλέον είναι όσο ζουμερά χρειάζεται, εξωθούνται αυτόματα και το μόνο που μένει είναι η… συναρμολόγηση. Η συσκευή καθαρίζεται πανεύκολα και διαθέτει ειδικό συρτάρι για τα ψίχουλα, εξαφανίζοντας την ακαταστασία.

Ντοκτορά στην κουζίνα

Είτε πρόκειται για αρχάριους είτε για προχωρημένους της γεύσης, κανείς δεν έχει αρκετά βιβλία μαγειρικής. Μέσα στις σελίδες τους, οι αγαπημένοι μας μπορούν να ανακαλύψουν πρωτότυπες ή πατροπαράδοτες συνταγές, να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν.

Δε Κούκμπουκ

Όποιος και αν είναι ο παραλήπτης του δώρου σας, είτε πρωτοετής φοιτητής που θέλει να μάθει να μαγειρεύει εύκολες, οικονομικές και θρεπτικές συνταγές, είτε η μαμά σας που ψάχνει τρόπους να πειραματιστεί στην κουζίνα, η vegan φίλη που ενδιαφέρεται για εναλλακτικές αλλά πάντα νόστιμες δημιουργίες ή ο σύντροφός σας που θέλει επιτέλους να περιορίσει το κρέας, είναι βέβαιο ότι θα βρει αυτό που ψάχνει στο «Δε Κούκμπουκ» πρώτο βιβλίο μαγειρικής της Madame Ginger. Οι 61 συνταγές του έχουν επιλεγεί με βάση τη νοστιμιά, την ευκολία και τη θρεπτική αξία και υπόσχονται να ικανοποιήσουν όποιον τις δοκιμάσει.

Ottolenghi FLAVOUR

Ο Yotam Ottolenghi, ο συγγραφέας και ιδιοκτήτης εστιατορίων που άλλαξε για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε τα λαχανικά, επιστρέφει με ένα ακόμη βιβλίο-φαινόμενο. Στο Ottolenghi FLAVOUR, μαθαίνει στους επίδοξους σεφ όχι μόνο πώς να προετοιμάζουν ιδιαίτερες συνταγές που ξαφνιάζουν τον ουρανίσκο, αλλά και «χρυσούς» κανόνες που μπορούν να εφαρμοστούν σε ξεχωριστές δημιουργίες τους. Οι περισσότερες από 100 συνταγές συνοδεύονται σχεδόν πάντα από εντυπωσιακές εικόνες, που προκαλούν όποιον ξεφυλλίζει τις σελίδες του να τις δοκιμάσει. Από εύκολες -αλλά πάντα μοναδικές- λύσεις για τα βράδια μετά τη δουλειά, μέχρι εκλεπτυσμένα πιάτα για τα πιο σημαντικά τους γεύματα, οι γεύσεις που «κρύβονται» στο βιβλίο δεν παύουν να εντυπωσιάζουν.

Εκατομμύρια δώρα σε ένα κατάστημα

Ό,τι και αν επιλέξουμε να χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, είναι σίγουρο ότι θα το βρούμε στο Public.gr, όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια προϊόντα από περισσότερα από 2.000 καταστήματα, στις πιο προνομιακές τιμές. Και αν η ποικιλία μας μπερδέψει, δεν χρειάζεται να πιεστούμε για να διαλέξουμε: Μπορούμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας την ηλεκτρονική δωροκάρτα του Public, e-gift card, την οποία θα παραλάβουν εντός λίγων λεπτών από την αποστολή της, φορτισμένη με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξουμε. Για να την κάνουμε ακόμη πιο προσωπική, μπορούμε πάντα να τη συνοδεύσουμε από δικές μας, αυτοσχέδιες ιδέες που θα δημιουργήσουν το πιο όμορφο πακέτο για τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες δώρων για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο εδώ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024