Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε μια δύσκολη χρονιά και πριν μπει το 2021, όλοι είμαστε αισιόδοξοι για ένα νέο ξεκίνημα.

Αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που το 2021 θα τα φέρει αντιμέτωπα με αρκετές προκλήσεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες!

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2021 θα είναι σύμφωνα με το astrology.gr  μια εξαιρετικά προκλητική χρονιά, αν σκεφτείς ότι μόλις στις 6 Ιανουαρίου, ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σου, πυροδοτώντας μια σειρά από συγκρούσεις με τον Δία και τον Κρόνο (με τον οποίο σε γενικές γραμμές δεν τα πας και άσχημα), εκτός του ότι θα συμπορευτεί και με τον Ουρανό στο ζώδιό σου.

Το ότι θα έχουν ήδη αυξηθεί τα καθήκοντα και οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά σου είναι σίγουρο, τώρα όμως θα μεγαλώσουν και οι αντιπαλότητες, οι ανταγωνισμοί και οι έχθρες, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει εκρηκτική. Κι αν είσαι του στιλ «δεν το κουνάω από εδώ ο κόσμος να χαλάσει» να ξέρεις ότι θα χαλάσει… και θα μείνεις μόνος και έρημος με λιγοστούς συμμάχους και αρκετούς αντιπάλους, ίσως και άτομα που βασιζόσουν πάνω τους.

Με τον κλοιό γύρω σου να στενεύει επικίνδυνα και τις τρικλοποδιές να διαδέχονται η μια την άλλη, δεν αποκλείεται να σημάνεις άτακτη υποχώρηση ή να ξεκινήσεις «πυρ κατά βούληση» κι όποιον πάρει ο χάρος!

ΛΕΩΝ

Πάνω κάτω σε έχουμε βάλει στο νόημα! Για σένα που ανήκεις ή έχεις ωροσκόπο στο συγκεκριμένο ζώδιο να ξέρεις ότι το 2021 επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και εξελίξεις που θα σε πληγώσουν στον τομέα των σχέσεών σου.

Τα προβλήματα με τον/ην σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη σου θα πληθύνουν καθώς Δίας και Κρόνος θα κρατιούνται χέρι-χέρι, στον 7ο οίκο σου, οπότε να περιμένεις να έρθει ένα τέλος.

Το κοντέρ σου θα μηδενιστεί και μετά μόνο σε μια ολοκαίνουργια αρχή μπορείς να ελπίζεις!

Ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις να περιμένεις και στα επαγγελματικά σου, με την πορεία σου να γίνεται όλο και πιο δύσκολη εξ αιτίας των αναίτιων επιθέσεων που μπορεί να σου γίνουν ή των ξαφνικών εμποδίων που θα παρουσιαστούν μπροστά σου, βγάζοντάς σε εκτός πορείας.

Δεν αποκλείεται κιόλας να κάνεις μια μεγάλη στροφή στην καριέρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Tο σίγουρο είναι όμως ότι οι προκλήσεις με τις οποίες θα έρθεις αντιμέτωπος δεν θα είναι δυσάρεστες.

Κατ’ αρχάς ο Ουρανός για μια ακόμα φορά, καθότι θα είναι στον 5ο οίκο σου, θα φέρει εκπλήξεις και απρόοπτα που έχουν να κάνουν τόσο με την ερωτική σου ζωή, όσο και με το παιδί ή τα παιδιά σου. Πιθανή είναι μια πολυπόθητη σχέση, αν είσαι μόνος.

Δεν αποκλείεται και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος.

Από την άλλη, Δίας και Κρόνος θα είναι στον 2ο οίκο των οικονομικών και των σεξουαλικών σου, που κι εκεί η τωρινή σου κατάσταση θα αλλάξει, ενδεχομένως προς το καλύτερο. Ακόμα κι να υπάρξει αρχικά κάποιο εμπόδιο, θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις (κι ας μην πιστεύεις στην τύχη) και τελικά θα βγεις κερδισμένος!

Σήκωσε, λοιπόν, το γάντι και μη φοβάσαι τίποτα!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο