Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο θέλει ο Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ : Τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο θέλει ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι σε επαφή με τον Όλαφ Ρέμπε και ζήτησε τέσσερις μεταγραφές το Γενάρη σε θέσεις όπου «πονάει» ο ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ύστερα από 11 ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι παίκτες και πόσους χρειάζεται ο Δικέφαλος του Βορρά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ουρουγουανός τεχνικός, που έδωσε μερικές ημέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν ανάσες, είχε τρεις συναντήσεις με τον Όλαφ Ρέμπε, για να συζητήσουν το μείζον θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ, ενώ παράλληλα οι δύο άνδρες βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία σχεδόν επί καθημερινής βάσεως.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ «τρέχει» το σχεδιασμό της ομάδας για το β’ μισό της σεζόν, με τον Γκαρσία να έχει ζητήσει από τον Γερμανό να βρει παίκτες σε τέσσερις θέσεις όπου έχει θέμα η ομάδα.

Πρώτο και σημαντικότερο από όλα είναι το θέμα του σέντερ φορ, καθώς ο Τσόλακ δεν έχει πείσει για τις ικανότητές του και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θεωρείται δεδομένη και η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου.

Από εκεί και πέρα, οι δύο άνδρες έχουν συζητήσει για έναν μπακ, που θα έρθει στη θέση του άτυχου Μουσά Ουαγκέ, που θα χάσει τη σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο ντέρμπι με τον Άρη, ενώ η τελευταία προσθήκη θα αφορά έναν εξτρέμ, που θα αποτελέσει το μπακ απ των Τζόλη και Ζίβκοβιτς στην ασπρόμαυρη επίθεση.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024