
Μπέος : Φώναζε στον Ουάρντα «Χαμπίμπι έλα εδώ» για να του δώσει οδηγίες
Ο Αχιλλέας Μπέος φώναζε από την εξέδρα της Ριζούπολης στον Αμρ Ουάρντα, για να του δώσει οδηγίες στο ματς με την ΑΕΚ, αποκαλώντας τον «Χαμπίμπι»
Απίστευτο σκηνικό συνέβη στη Ριζούπολη και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Βόλο (2-2), με τον Αχιλλέα Μπέο να βρίσκεται στην κερκίδα και να προσπαθεί να φωνάξει στον Ουάρντα, για να του δώσει οδηγίες, αποκαλώντας τον… Χαμπίμπι.
Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου ήταν παρών στην Αθήνα στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Ένωση, όπου πήρε ένα βαθμό και έμεινε κοντά στην πρώτη εξάδα, και έδωσε… ρεσιτάλ.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Μπέος κατέβηκε κοντά στον αγωνιστικό χώρο και φώναζε στον αιγύπτιο εξτρέμ φωνάζοντας τον… Χαμπίμπι, για να το καταλάβει.
Δείτε το βίντεο με τις φωνές του Μπέου:
- Βρετανία: Εκλήθη από το υπουργείο Εξωτερικών ο Ρώσος πρέσβης μετά την επίθεση με drone στη Ρουμανία
- Oμηρικό debate στον Guardian: Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας στην Οδύσσεια του Νόλαν;
- Έρευνα ΠΑΝΣΥΠΟ για τη στεγαστική κρίση: Άνθρωποι δίχως σπίτια, σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Ολυμπιακός: Με 11άδα στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό – Ποιοι έμειναν εκτός
- Τουρισμός: Ρεκόρ αεροπορικών αφίξεων για την Κρήτη στην έναρξη της σεζόν
- Έμπολα: Το χαμένο έδαφος από την επιδημία καλύπτεται στη ΛΔ του Κονγκό, διαβεβαιώνει ο ΠΟΥ




