Lockdown : Έκτακτη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά το απόγευμα -Τι θα ανακοινώσει
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα προχωρήσει σε έκτακτη ενημέρωση σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα.
Στην ενημέρωση για τον κορονοϊό επιστρέφει σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα προχωρήσει σε έκτακτη ενημέρωση σήμερα, Τρίτη, το απόγευμα, καθώς την Παρασκευή είναι Χριστούγεννα.
Η ενημέρωση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και αναμένεται να συμμετέχουν, επίσης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να παρουσιάσει ένα οδικό χάρτη των όσων θα ισχύουν τις ημέρες των γιορτών.
Το κυβερνητικό πλάνο για τις γιορτές
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός αναφορικά με τους ελέγχους από την ΕΛΑΣ της γιορτινές μέρες.
«Όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων η αστυνομία θα τον σταματήσει και θα τον ελέγξει» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καλώντας τους πολίτες να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να μην ανοίξουν τον κύκλο τους.
Σε όλη την Αττική θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι σε οποιονδήποτε κυκλοφορεί, σε ό,τι αφορά: στον λόγο μετακίνησης, στον Κωδικό μετακίνησης αλλά και τα έγραφα που διαθέτει σχετικά με την μετακίνηση.
- Η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Ζαχάρα, λέει πως «είναι τιμή της να την αποκαλεί μητέρα της»
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- Ο 89χρονος αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε υπάλληλο στον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και πυροβόλησε άλλα 4 άτομα – Άφησε σημειώματα
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442