Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια προχώρησε σε μια σπάνια κίνηση φιλανθρωπίας βγάζοντας το παντελόνι του και δωρίζοντάς το σε έναν άστεγο ο οποίος φορούσε μόνο ένα πουκάμισο ενώ η θερμοκρασία ήταν στους 4 βαθμούς Κελσίου.

Ο 26χρονος Ντένιελ Ρίτσαρντς οδηγούσε το αυτοκίνητό του έχοντας δίπλα του την σύντροφό του. Όταν σταμάτησαν έξω από ένα κατάστημα για να αγοράσουν ντόνατς είδαν τον άστεγο τον οποίο ο Ντάνιελ πλησίασε αμέσως και του έδωσε το παντλεόνι του.

Η γυναίκα του δεν έχασε πάντως την ευκαιρία και βιντεοσκόπησε το περιστατικό το οποίο και ανέβασε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έγινε αμέσως viral.

Ο 26χρονος σχολιάζοντας το περιστατικό είπε πως… «προτού η γυναίκα μου το βιντεοσκοπήσει αυτό, πήγα για να δω εάν θα το δεχόταν, αντί να τρέξω προς το μέρος του χωρίς παντελόνι και τον φρικάρω τελείως».

Η γυναίκα του Ρίτσαρντς, με τη σειρά της, μιλώντας για το βίντεο που κοινοποίησε, είπε: «Αφού μπήκαμε στο αυτοκίνητο, ο σύζυγός μου ξεκίνησε να μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσε να φύγει, γνωρίζοντας ότι αυτός ο άνδρας μπορεί να κοιμόταν εκείνο το βράδυ στο πεζοδρόμιο χωρίς παντελόνι, ή κάποια κουβέρτα».