Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγεβιτς : Λατρεύτηκα από τους οπαδούς της ΑΕΚ, γνώρισα μια άσβεστη αγάπη

Μπάγεβιτς : Λατρεύτηκα από τους οπαδούς της ΑΕΚ, γνώρισα μια άσβεστη αγάπη

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε σε βοσνιακή ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον κόσμο της Ένωσης και στον κοροναϊό

Η σχέση των οπαδών της ΑΕΚ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς υπήρξε μια από τις πιο έντονες του ελληνικού ποδοσφαίρου και παρουσίασε κατακόρυφες αυξομειώσεις: από το πάθος στο μίσος και τούμπαλιν.

Ο πρίγκιπας του Νερέτβα,  όπως ήταν το παρατσούκλι του, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα novilist.hr και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε αυτό:

«Οι οπαδοί είναι φανατικοί, ζουν για την ομάδα τους, με τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, είναι το κάτι άλλο. Βιώνεις πολλές εμπειρίες, διαφορετικές όταν τα πράγματα πάνε καλά και όταν πάνε άσχημα. Εγώ γνώρισα λατρεία από τους οπαδούς της ΑΕΚ, μια άσβεστη αγάπη.

Αυτήν την αγάπη που ένιωσα ως παίκτης έπρεπε να τη δικαιώσω και όταν ανέλαβα προπονητής. Όμως, στάθηκα τυχερός, επειδή από τον πρώτο χρόνο που πήγα στην ΑΕΚ είχαμε πάρει τίτλο. Είχαμε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Ο Μπάγεβιτς μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την πανδημία και έκανε λόγο για μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση:

«Αυτό που συμβαίνει έχει καταστρέψει πολλά πράγματα, όχι μόνο για μένα, για όλο τον κόσμο. Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ ακόμα. Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, είμαι διαρκώς στο σπίτι.

Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει, να μαζευόμαστε και να γιορτάζουμε. Δεν έχεις καν την όρεξη να γιορτάσεις, όταν πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα και δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Φοβάσαι για τον εαυτό σου».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024