Όλες οι πλανητικές ενδείξεις είναι θετικές στην αύξηση της οικογένειας κατά ένα μέλος για αυτά τα  τρία ζώδια! Μήπως φέτος θα γίνετε τρεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ουρανό στον Ταύρο και 5ο οίκο σου, είναι πολύ πιθανό να εκπλαγείς ευχάριστα αυτή τη χρονιά, με μια αναπάντεχη εγκυμοσύνη. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο «δημιούργημα» από ένα παιδί! Αν μάλιστα είχες χάσει τις ελπίδες σου τον τελευταίο καιρό ή είχες παραιτηθεί από τις προσπάθειες, ο Ουρανός θα σε «διαψεύσει»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή να κάνεις ένα ακόμα, σίγουρα αυτή είναι η ιδανική χρονιά. Δεν είναι μόνο το ότι οι πλανητικές συνθήκες σε ευνοούν, αλλά και το ότι πια νιώθεις πιο σίγουρος/η και έτοιμος/η να αποδεχτείς τις αλλαγές που φέρνει ένα μωρό στη ζωή ενός ζευγαριού και να απολαύσεις όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, μέχρι να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου.

ΖΥΓΟΣ
Φέτος, με τον Δία και τον Κρόνο στον 5ο οίκο σου είναι πολύ πιθανή μια εγκυμοσύνη. Άλλωστε υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη που είναι και το ζητούμενο του Κρόνου, από την απόκτηση και την ανατροφή ενός παιδιού; Αν έχεις ήδη και το σκεφτόσουν για να αυξήσεις κατά ένα μέλος την οικογένειά σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο