Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη : Νέα στοιχεία «φωτιά» για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας - Σοκ από τις περιγραφές

Θεσσαλονίκη : Νέα στοιχεία «φωτιά» για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας – Σοκ από τις περιγραφές

Όλα άρχισαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Η 14χρονη πήρε μήνυμα – πρόσκληση από συμμαθητή της και πήγε σε ένα κτίριο. Εκεί, όπως περιέγραψε, έζησε στιγμές φρίκης, που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ

Με μάσκες, καπέλα και κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους, οι επτά ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας στην Περαία Θεσσαλονίκης φτάνουν στα δικαστήρια διαδοχικά και μπαίνουν στο γραφείο της ανακρίτριας. Οι συλλήψεις τους προκάλεσαν σάλο, με την κατάθεση της μικρής να είναι ανατριχιαστική και τις μαρτυρίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Όλα άρχισαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Η 14χρονη πήρε μήνυμα – πρόσκληση από συμμαθητή της και πήγε σε ένα κτίριο. Εκεί, όπως περιέγραψε, έζησε στιγμές φρίκης, που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

«Στην αρχή της έκαναν χυδαίες ερωτήσεις. Μετά άρχισαν να την αγγίζουν, να την βρίζουν και να την χτυπούν στο πρόσωπο και το σώμα. Όπως λέει, τη ρώτησαν αν θα τους άφηνε να έρθουν σε επαφή και τους απάντησε όχι. Τότε εκείνοι της έκλεισαν τα μάτια και την άγγιζαν άσεμνα, χωρίς τη θέλησή της. Τους είπε να σταματήσουν, αλλά ένας είπε ‘μην την πιστεύετε, αφού της αρέσει’».

Ο αδελφός ενός εκ των κατηγορουμένων μιλάει στο LIVE NEWS και περιγράφει από τη δική του οπτική γωνία όσα του διηγήθηκε, όπως λέει ο 14χρονος. Ο ένας από τους επτά ανήλικους που συνελήφθησαν για όσα έγιναν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της Περαίας που παλιότερα λειτουργούσε ως σχολείο.

«Τίποτα δεν έγινε χωρίς τη θέλησή της, όλα τα ήξερε και όλα τα ήθελε. Δεν υπήρξε βιασμός».

Το μαρτύριο της 14χρονης

Το μαρτύριο της 14χρονης, όπως φέρεται να το έχει περιγράψει, ήταν πάνω από κάθε αρρωστημένη φαντασία.

«Ένα από τα παιδιά τη φίλησε στο στόμα κι έφυγε. Μετά κι ενώ καθόταν σε έναν καναπέ, τα αγόρια που ήταν τριγύρω άρχισαν να την αγγίζουν και κάτω από τα ρούχα χωρίς τη θέλησή της. Τους έλεγε να σταματήσουν και αρκετές φορές προσπάθησε να φύγει, αλλά την πετούσαν στον καναπέ και συνέχιζαν».

Η 14χρονη βρισκόταν περικυκλωμένη και, όπως περιέγραψε αργότερα, οι ανήλικοι συμμαθητές της ήταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν, παρά τα ουρλιαχτά της.

«Ένα από τα αγόρια την άγγιξε άσεμνα και επειδή πόνεσε, έβγαλε μία τσιρίδα. Θα πρέπει να την άκουσαν κάτι κοριτσάκια που ήταν παραδίπλα και ήρθαν να δουν τι γίνεται, αλλά τα αγόρια τις έδιωξαν. Ένας από αυτούς είπε στους άλλους: ‘Να την μαστουρώσουμε, να την σβήσουμε’. Της κατέβαζαν το παντελόνι χωρίς να το θέλει. Εκείνη το ανέβαζε αμέσως και τα αγόρια της σήκωναν την μπλούζα. Όλοι τους της έλεγαν πως αν δεν κάνει μαζί τους άσεμνες πράξεις, δεν θα έφευγε».

Η 14χρονη φεύγει σε κατάσταση σοκ από το κτίριο και εκμυστηρεύεται όσα έζησε στην κολλητή της. Εκείνη ενημερώνει τους γονείς της φίλης της και η υπόθεση φτάνει στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε η 14χρονη στο ξεχασμένο κτίριο της Περαίας βρίσκονταν συνολικά 15 άτομα. Μόλις έφυγαν οι 8, κατάλαβε, όπως είπε, ότι κάτι κακό επρόκειτο να της συμβεί. Οι 7 ανήλικοι, ηλικίας 13 έως 16 ετών, την περικύκλωσαν με την ίδια να είναι αδύνατον να τους ξεφύγει.

Οι κατηγορούμενοι και ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξαν πως δεν υπήρξε βιασμός και πως ό,τι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεση της 14χρονης.

Η υπόθεση συνεχίζει να συνταράσει τη Θεσσαλονίκη, με την 14χρονη να παραμένει στο σπίτι της, σε μια προσπάθεια όπως λέει το περιβάλλον της, να επουλωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι πληγές που άνοιξαν στην ψυχή της.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Χρήστος Γκιώσης, δικηγόρος 14χρονου, σημείωσε ότι ο ανήλικος αρνείται την κατηγορία και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο κ. Γκιώσης είπε ότι η ανήλικη «πήγε εκεί με δική της θέληση και συμμετείχε σε κάποιες πράξεις με δική της θέληση, όπως λέει και η ίδια στην κατάθεσή της».

Ο συνήγορος του 14χρονου τόνισε ότι στην κατάθεσή της η ανήλικη σημειώνει ότι ως ένα σημείο «συμμετείχε με τη θέλησή της σε κάποιες πράξεις. Από κει και πέρα, κάποιες άλλες που περιγράφονται, δεν έχουν συμβεί».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024