Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Χάρισαν αποβολή στον Βιεϊρίνια 

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Χάρισαν αποβολή στον Βιεϊρίνια 

Στο 73’ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κλώτσησε από πίσω δύο φορές τον Χατζηγιοβάνη, που έφευγε στην κόντρα, με τον Ούγγρο διαιτητή να δίνει το φάουλ, αλλά όχι την κίτρινη κάρτα στον Πορτογάλο, ο οποίος είχε «κιτρινιστεί» στο 58’ και θα έπρεπε να αποβληθεί.

Συνεχίζονται τα διαιτητικά… παρατράγουδα στην Τούμπα. Μετά το πέναλτι που δεν έδωσαν ο Ούγγρος διαιτητής, Τάμας Μπόγκναρ και ο Κροάτης VARίστας, Γκόραν Γκαμπρίλο, υπέρ του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπόγκναρ χάρισε αποβολή στον Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μπακ του ΠΑΟΚ κλώτσησε δύο φορές από πίσω τον Χατζηγιοβάννη, που έβγαινε στην κόντρα, με τον Ούγγρο να δίνει το φάουλ υπέρ του μεσοεπιθετικού του Τριφυλλιού, αλλά να μην δείχνει την κίτρινη κάρτα στον άσο του Δικεφάλου.

Ο Βιεϊρίνια είχε δεχθεί κάρτα στο 58’ και εάν έπαιρνε την κίτρινη θα πηγαίνει νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες στα αποδυτήρια και θα άφηνε τον Δικέφαλο με παίκτη λιγότερο. Ο Ούγγρος διαιτητής όμως έκλεισε τα μάτια, χάρισε την αποβολή στον αμυντικό του ΠΑΟΚ και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να συνεχίσουν με 11 ποδοσφαιριστές.

Μια φάση που ήταν καραμπινάτη περίπτωση δεύτερης κίτρινης κάρτας, ο Ούγγρος διαιτητής την μετέτρεψε σε απλό φάουλ, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει με 11 παίκτες. Μια απόφαση, που όπως ήταν λογικό προκάλεσε την οργή των φιλοξενούμενων.

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024