Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Η πλάκα του Σεμέδο στον Μπρούμα και η φιλία τους

Ολυμπιακός : Η πλάκα του Σεμέδο στον Μπρούμα και η φιλία τους

Καταπληκτικό σκηνικό μεταξύ Σεμέδο και Μπρούμα, με τον Ζοσέ Σα να γελάει.

Υπέροχο σκηνικό μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα με πρωταγωνιστές τον Μπρούμα και τον Σεμέδο. Ο πρώτος, μετά το γκολ και την ασίστ που είχε, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, με τον Σεμέδο να τον βιντεοσκοπεί την ίδια ώρα και να κάνει Instagram story, λέγοντας του πως πρέπει να δίνει περισσότερο την μπάλα.

Το περιστατικό παρακολουθούσε και ο Ζοσέ Σα, ο οποίος γελούσε μαζί τους, με τον Μπρούμα να λέει πως δεν αφιέρωσε το γκολ στον Σεμέδο, απλά τον έδειξε γιατί έχουν πολύ καλή σχέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούμα για:

Το 5-1 με την ΑΕΛ: Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα. Έπρεπε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Δεν μας ενδιέφερε τίποτε άλλο από το να μέναμε πρώτοι.

Τον Ολυμπιακό: Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα έχει στόχο τη νίκη. Παίζει μόνο για τη νίκη.

Την επάνοδό του: Σε έναν παίκτη μπορούν να προκύψουν τραυματισμοί. Δυστυχώς μου έτυχαν ενώ δεν το συνηθίζω. Λυπήθηκα που έλλειπα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και μπόρεσα να βοηθήσω.

Το εάν αφιέρωσε κάπου το γκολ: Όχι δεν ήταν αφιέρωση. Έδειξα τον Σεμέδο γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση. Τον έδειξα γιατί είναι φίλος μου.

Το εάν έχει κάποιους παίκτες που είναι παραπάνω φίλος: Όχι. Με όλους τους συμπαίκτες μου έχω ωραία σχέση και με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έχουν υποδεχθεί έτσι.

Τα ματς με τη PSV Αϊντχόφεν: Πραγματικά είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια με τη PSV. Είναι σημαντικό ότι θα παίξουμε το πρώτο ματς στο γήπεδό μας. Πρέπει να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι. Μακάρι να μπορέσει να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Εφόσον νικήσουμε θα είναι ένα πρώτο βήμα.

Την Εθνική: Νομίζω πως πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου στον Ολυμπιακό. Να κάνω όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μου και ο κ. Σάντος παρακολουθεί τους παίκτες και θα κρίνει. Η δουλειά μου όμως είναι να πηγαίνω καλά στον Ολυμπιακό.

Το εάν ήρθε η ώρα να παίξει σε ντέρμπι: Ο προπονητής θα επιλέξει. Θέλω να συνεχίσω με άλλα γκολ και άλλες ασίστ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024