
Γρανάδα – Μπέτις 2-0 : Συνεχίζει τις υψηλές… πτήσεις η Γρανάδα
Η Γρανάδα δε δυσκολεύτηκε (2-0) κόντρα στην Μπέτις, ανεβαίνοντας στη 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.
Την εκπληκτική της πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα συνέχισε η Γρανάδα. Η ομάδα του Μαρτίνεθ επικράτησε με 2-0 της Μπέτις στο Nuevo Los Cármenes, έχοντας σε μεγάλο απόγευμα τον Σολδάδο.
Με αυτό το τρίποντο, οι γηπεδούχοι σκαρφάλωσαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι παρέμεινε 11η με 16 βαθμούς.
Η Γρανάδα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 11′ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Γκίδο Ροντρίγκες στον Λουίς Σουάρεθ, με τον Σολδάδο ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Σολδάδο να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Μπάρτρα και με ωραίο πλασέ, σκόραρε για το 2-0.
Οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με το 2-0 όμως να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Γιάνχελ Ερέρα, Φαλκιέ, Ζερμάν Σάντσεθ, Ντουάρτε, Νέβα, Μίγια (79′ Ετέκι), Γκοναλόν, Ματσίς (62′ Κένεντι), Λουίς Σουάρεθ (79′ Χόρχε Μολίνα), Σολδάδο (57′ Πουέρτας)
ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Βίκτορ Ρουίθ, Έμερσον, Μιράντα, Μπάρτρα, Γκίδο Ροντρίγκες (45′ Χουάνμι), Αϊτόρ Ρουμπιάλ (45′ Τέγιο), Ρόδρι (64′ Λορέν Μορόν), Γουίλιαμ Καρβάλιο, Σανάμπρια (64′ Μπόρχα Ικγλέσιας), Φεκίρ
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία
- Η καθημερινότητα σε υψηλές θερμοκρασίες – Πώς είναι η ζωή σε μία από τις πιο ζεστές πόλεις του κόσμου
- CIA: Όταν οι πράκτορές της θύμιζαν Monty Python και όχι Τζέιμς Μποντ
- Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Νέο Κόσμο
- Κομοτηνή: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στη δημοτική κοινότητα Σαπών
- Live: Ο αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League του Λονδίνου




