Εμπρηστικός Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει από τα κυριαρχικά της δικαιώματα
Προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν προκαλώντας όσους αμφισβητούν τη… δύναμη της χώρας του.
Στέλνει μήνυμα δε στην Ελλάδα να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου, αλλά με τους όρους που αυτός θέλει.
«Είμαστε αποφασισμένοι να τους κάνουμε να καταλάβουν πως η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει από τα κυριαρχικά της δικαιώματα», είπε ο Ερντογάν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Anadolu.
«Χρησιμοποιούν τις τρομοκρατικές οργανώσεις όπως και απόπειρες πραξικοπημάτων. Όπως στήνουν πολιτικές παγίδες ή επιβάλλουν κυρώσεις προσπάθησαν και προσπαθούν να εμποδίσουν την πορεία τη χώρας μας. Μέχρι τώρα δεν τα κατάφεραν. Είμαστε αποφασισμένοι να τους κάνουμε να καταλάβουν πως η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει από τα κυριαρχικά της δικαιώματα», είπε χαρακτηριστικά.
Και προσέθεσε: «Σε όσους επιθυμούν να κάτσουν να συνομιλήσουν μαζί μας ισότιμα και να κάνουν δίκαιες συμφωνίες τους ανοίγουμε τις πύλες μας και την ψυχή μας. Απευθύνομαι σε όσους θέλουν να γονατίσουν τη χώρα μας, με απειλές με εκβιασμούς, με υποκρισία, με διάφορα κόλπα. Θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε, με τη βοήθεια του Θεού και με την υποστήριξη του λαού μας, δεν θα σταματήσουμε μέχρι να φέρουμε τη νίκη μετά από τόσο αγώνα που κάναμε μέχρι σήμερα.»
Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε, επίσης, σχετικά με την οικονομία της χώρας, ότι η Τουρκία ενισχύεται μέσω των επενδύσεων και γίνεται μαγνήτης για τους επενδυτές.
- Οι ΗΠΑ… διασπείρουν πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη – Ποιες εταιρείες κερδίζουν
- Ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προειδοποιεί ότι επίκειται νέα μαζική πυραυλική επίθεση από τη Ρωσία
- Γιορτή σήμερα 3 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]
- Inside Euroleague: «Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στον Παναθηναϊκό»


