
The Bachelor : Γιατί θα κάνουν χωριστά γιορτές η Νικολέττα και ο Παναγιώτης;
Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησαν για όλους και για όλα.
Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησαν για όλους και για όλα.
Το ζευγάρι εξήγησε παράλληλα και τους λόγους που δε θα περάσει μαζί τις γιορτινές ημέρες.
«Τις επόμενες μέρες θα καθίσουμε λίγο μαζί να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε από όλο αυτό. Γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι και το lockdown που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας. Ασυζητητί θα θέλαμε να πάμε ταξίδι. Αν δεν περάσει τις γιορτές η Νικολέττα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος» είπε ο Παναγιώτης με τη Νικόλ να συμπληρώνει: «Θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά μετά θα επιστρέψω και εγώ λίγο στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη».
- «Η καινοτομία χρειάζεται προστατευτικά μέτρα», λέει ο Γκουτέρες για την AI – Μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά
- UEFA κατά της FIFA για την υπόθεση Μπαλογκάν: «Ξεπέρασε κάθε όριο»
- Φεστιβάλ Βενετίας: Στον Τζορτζ Κλούνεϊ ο Χρυσός Λέων
- Απάτη «μαμούθ» κατά ναυτιλιακής εταιρείας με λεία 4 εκατ. ευρώ με την μέθοδο τύπου BEC
- Απάτη ΕΟΠΥΥ: Στα δικαστήρια Πειραιά ο φαρμακοποιός και πρώην υποψήφιος βουλευτής
- Σγουρός: «Προσωπικές του απόψεις» λένε πηγές του ΠΑΣΟΚ στο in, για τις δηλώσεις περί συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
