
The Bachelor : Γιατί θα κάνουν χωριστά γιορτές η Νικολέττα και ο Παναγιώτης;
Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησαν για όλους και για όλα.
Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μίλησαν για όλους και για όλα.
Το ζευγάρι εξήγησε παράλληλα και τους λόγους που δε θα περάσει μαζί τις γιορτινές ημέρες.
«Τις επόμενες μέρες θα καθίσουμε λίγο μαζί να ξεκουραστούμε και να αποφορτιστούμε από όλο αυτό. Γιατί δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι και το lockdown που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας. Ασυζητητί θα θέλαμε να πάμε ταξίδι. Αν δεν περάσει τις γιορτές η Νικολέττα με τους γονείς της, βλέπω τον μπαμπά της να με κρεμάει με το κομπολόι που του χάρισα. Είναι αξιαγάπητος άνθρωπος» είπε ο Παναγιώτης με τη Νικόλ να συμπληρώνει: «Θα περάσουμε λίγες μέρες μαζί, αλλά μετά θα επιστρέψω και εγώ λίγο στους γονείς μου στη Θεσσαλονίκη».
- Φαριόλι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Πόρτο: «Είμαστε ξανά μια σπουδαία ομάδα»
- Το τέλος της Spirit είναι μόνο η αρχή των δεινών για τις αεροπορικές εταιρείες
- Νέα Μάκρη: Εξιχνιάστηκε έγκλημα με θύμα 36χρονο – Συνελήφθησαν η εν διαστάσει σύζυγός του και άλλα δύο άτομα
- Οικονομία και μόδα: Μήπως η γκαρνταρόμπα σας προβλέπει την επόμενη κρίση;
- LIVE: Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας
- Στην τρίτη κατά σειρά αύξηση των ποσοστώσεων παραγωγής συμφώνησε ο ΟΠΕΚ+

