Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεσσάρα της Αϊντχόφεν

Τεσσάρα της Αϊντχόφεν

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα με 4-1 στην έδρα της Βαλβάικ και με 30 βαθμούς έπιασε στην κορυφή τον Αγιαξ.

Με εμφατικό τρόπο πέρασε από την έδρα της Βαλβάικ η Αϊντχόφεν, με την ομάδα του Ρότζερ Σμιντ να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο του «Mandemakers Stadion» και να διαλύει την αντίπαλό της με 4-1, για την 13η αγωνιστική της Eredivisie.

Αυτή ήταν η 9η νίκη σε 13 παιχνίδια (9-3-1) για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League. Μια σημαντική νίκη για την Αϊντχόφεν, με την οποία έφτασε τους 30 βαθμούς και έπιασε στην κορυφή τον Αγιαξ, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γκακπό, ενώ τρία λεπτά αργότερα έκαναν το 0-2 με τον Ιχατερέν. Μετά τα δύο γρήγορα γκολ οι παίκτες του Σμιντ έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και χωρίς να απειληθούν έφτασαν μέχρι το 71’, όταν σκόραραν ξανά.

Ο Ντάμδρις εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 86’ με τον Στόκερς, με τον Μαντουεκέ στο 90+5′ να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Δείτε τα γκολ:

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024