Ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στο 13ο σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού, με τίτλο «Μεθοδολογία τεχνικής σε μικρές ηλικίες».

Το «παρών» στο 13ο σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, έδωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου και αναδείχθηκε μέσα από την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία, συζήτησε με τους ανθρώπους των Σχολών και απάντησε στις ερωτήσεις τους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα όσα έζησε ο ίδιος, όταν βρισκόταν στα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στα social media:

«Πρώτη ομάδα και Σχολές και πάλι μαζί!

Και πάλι εκπλήξεις περιελάμβανε το 13ο σεμινάριο των Σχολών του Ολυμπιακού, με τίτλο «Μεθοδολογία τεχνικής σε μικρές ηλικίες». Ο Θανάσης Ανδρούτσος έδωσε το «παρών», συνομίλησε με τους ανθρώπους των Σχολών και απάντησε στις ερωτήσεις τους, μιλώντας περισσότερο για τα δικά του χρόνια όταν βρισκόταν στις Ακαδημίες του Θρύλου!

Στη συνέχεια οι Τάσος Λαζάρου και Χρήστος Ρόγκας, προπονητές των μικρών ηλικιών στο Ρέντη, πήραν το λόγο και μέσω μίας κατατοπιστικότατης παρουσίασης, φώτισαν τους βασικούς κανόνες αλλά και τις σημαντικότερες λεπτομέρειες που χρειάζονται στη μεθοδολογία προπόνησης στις μικρές ηλικίες».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr