Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόδραση με Φερνάντες και... VAR για τον Απόλλωνα από το Αγρίνιο (0-1)

Απόδραση με Φερνάντες και… VAR για τον Απόλλωνα από το Αγρίνιο (0-1)

Σπουδαίο διπλό για τον Απόλλωνα Σμύρνης που επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο χάρη σε γκολ του Φερνάντες. Ο Τζοβάρας ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων για οφσάιντ σε επίθεση του Απόλλωνα αρκετά νωρίτερα!

Επιστροφή στις νίκες με διπλό – ανάσα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Φερνάντες στο 37′ αλλά η φάση που θα συζητηθεί πολύ ήταν το γκολ που ακυρώθηκε στους γηπεδούχους για οφσάιντ σε φάση λεπτά νωρίτερα.

Στο πρώτο ημίχρονο η μόνη αξιόλογη φάση ήταν το γκολ του Απόλλωνα. Ο Φερντάντες σκόραρε στο 36′ από ασίστ του Ιωαννίδη και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η φάση της… χρονιάς έγινε στο 73′. Ο Μεντόζα ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του Βέρχουλστ σε σουτ του Ταχάρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από 7-8 λεπτά συσκέψεων Τζοβάρα με VAR.

Απ’ ότι φαίνεται ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ και έδωσε οφσάιντ υπέρ του Παναιτωλικού στην περιοχή του Κνετ, αφού ο πορτιέρο του Παναιτωλικού δεν εκτέλεσε το ελεύθερο και έδωσε την μπάλα με τα χέρια αντί να την στήσει.

Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε ακόμη ένα γκολ, του Ντάουντα, αυτή τη φορά ορθώς και ο Απόλλωνας έφυγε με το πρώτο διπλό της ιστορίας του από το Αγρίνιο, φτάνοντας τους 12 βαθμούς έναντι 8 του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Λιάβας, Μεντίνα, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Τσιγγάρας, Ντουάρτε(71′ Μεντόζα), Αριγίμπι(54′ Γιάκολις), Ντίας, Βέργος, Μάζουρεκ(54′ Tαχάρ)

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι(75′ Μουνιέ), Κολ(90′ Μπρούσιτς), Φερνάντεθ(64′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης(64′ Ντάουντα)

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024