Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Κεντρική Μακεδονία το Σάββατο ο Μητσοτάκης - Θα επισκεφθεί νοσοκομεία

Στην Κεντρική Μακεδονία το Σάββατο ο Μητσοτάκης – Θα επισκεφθεί νοσοκομεία

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Νοσοκομεία Βέροιας, Έδεσσας, και Γιαννιτσών καθώς και το Κέντρο Υγείας των Γιαννιτσών το οποίο θα μετατραπεί σε Εμβολιαστικό κέντρο.

Νοσοκομεία και υγειονομικές της Κεντρικής Μακεδονίας που δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία θα επισκεφτεί σήμερα Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Νοσοκομεία Βέροιας, Έδεσσας, και Γιαννιτσών καθώς και το Κέντρο Υγείας των Γιαννιτσών το οποίο θα μετατραπεί σε Εμβολιαστικό κέντρο. Επίσης ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων «η Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί σε Ημαθία και Πέλλα, καθώς και στο νομό Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα. Ουσιαστικά, θα μεταβεί σε νομούς τους οποίους αποδεκατίζει ο κοροναϊός καθώς εμφανίζουν μεγάλο ποσοστό θνητότητας ενώ αντίστοιχα και τις υγειονομικές τους δομές είναι γονατισμένες.

Η Βόρεια Ελλάδα θρηνεί τους περισσότερους νεκρούς από κοροναϊό και συγκεκριμένα την θλιβερή πρωτιά κατέχει η Θεσσαλονίκη, ενώ ο νομός Πέλλας (Έδεσσα και Γιαννιτσά) βρίσκεται στην τρίτη θέση της μακάβριας λίστας, ενώ ο νομός Ημαθίας (Βέροια) είναι μέσα στην πρώτη εξάδα των περιοχών με τους περισσότερους νεκρούς από την πανδημία.

Ειδικότερα ο νομός Πέλλας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό θνητότητας με 148,9 θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού ενώ και ο νομός Ημαθίας έχει ένα από τα μεγαλύτερα μαζί με τους νομούς Πιερίας, Κιλκίς κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι χθες,  το πρωί ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι στις 26 Δεκεμβρίου έρχονται τα πρώτα εμβόλια στην Ελλάδα καθώς προήδρευσεσε ευρεία σύσκεψη για το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαχείρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024