Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊος : Όλοι οι Ευρωπαίοι θα έχουν επαρκή κάλυψη σε εμβόλια, λέει ο Μ. Σχοινάς

Κοροναϊος : Όλοι οι Ευρωπαίοι θα έχουν επαρκή κάλυψη σε εμβόλια, λέει ο Μ. Σχοινάς

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι «βρισκόμαστε στην κορύφωση της μάχης» επισημαίνοντας ότι «θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να νομίζουμε ότι επειδή έρχεται το όπλο του εμβολίου τελειώσαμε. Δεν τελειώσαμε. Η μάχη θα συνεχιστεί».

Τη διαβεβαίωση ότι «όλοι οι Ευρωπαίοι θα έχουν επαρκή κάλυψη σε εμβόλια» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και υπογράμμισε ότι «κανείς δε θα μείνει χωρίς ασφαλές εμβόλιο».

Παράλληλα, ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι «βρισκόμαστε στην κορύφωση της μάχης» επισημαίνοντας ότι «θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να νομίζουμε ότι επειδή έρχεται το όπλο του εμβολίου τελειώσαμε. Δεν τελειώσαμε. Η μάχη θα συνεχιστεί».

Γιατί η ΕΕ έκανε συμφωνίες με διαφορετικές εταιρείες

Συμπλήρωσε ότι δε θα εμβολιαστούν όλοι οι Ευρωπαίοι με το ίδιο εμβόλιο, ενώ αναφορικά με δημοσίευμα του Reuters,  το οποίο ανέφερε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε τη δυνατότητα για μεγαλύτερη συμφωνία με την Pfizer/BioNtech  το περασμένο καλοκαίρι, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε ότι «τον Ιούνιο θα ήταν λάθος να βάζαμε όλα τα ευρωπαϊκά χρήματα σε μια εταιρεία.»

» Τώρα ξέρουμε ότι μία από τις επτά εταιρείες πήγε πιο γρήγορα, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να το ήξερε κανένας εκείνες τις ημερομηνίες. Σπάσαμε τον συνολικό προϋπολογισμό έτσι ώστε να καλύψουμε όλες τις εταιρείες».

Τέλος, ο Μαργαρίτης Σχοινάς εξέφρασε την ελπίδα ότι «με το εμβόλιο θα έχουμε ένα ακόμη όπλο στη διάθεσή μας για να τα καταφέρουμε  να σώσουμε το επόμενο καλοκαίρι».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024