
Γερμανία : Γέμισαν τα νεκροτομεία από θύματα κοροναϊού – Επιστρατεύουν κοντέινερ στη Φρανκφούρτη
Οι νεκροί είναι τόσοι που πλέον τα νεκροτομεία δεν φτάνουν.
Κοντέινερ για να βάλουν τους νεκρούς από κοροναϊό επιστράτευσαν σε πόλη έξω από την Φεανκφούρτη, την ώρα που ο ιός «θερίζει» την Γερμανία.
Ο κοροναϊός έχει χτυπήσει τόσο άσχημα την χώρα, που οι εικόνες θυμίζουν… Ιταλία.
Οι νεκροί είναι τόσοι που πλέον τα νεκροτομεία δεν φτάνουν.
Σύμφωνα με το Sky Νews, ήδη δυο νεκροί από κοροναϊό έχουν μεταφερθεί σε κοντέινερ αφού τα νεκροτομεία των νοσοκομείων έχουν γεμίσει. Το κοντέινερ έχει τοποθετηθεί δίπλα σε νεκροταφείο της πόλης και κάθε ένα από αυτά έχει χωρητικότητα για έως 25 σορούς.
Σε κοντέινερ μέχρι να ταφούν
Η Αλεξάνδρα Κίνσκι, επικεφαλής των κοιμητηρίων της περιοχής είπε: «Αν ένας άνθρωπος πεθάνει και δεν υπάρχει χώρος στο νοσοκομείο, τους φέρνουν εδώ και τοποθετούνται στα ειδικά ψυγεία – κοντέινερ μέχρι να οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 33.777 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 1.439.938 συνολικά, δείχνουν σήμερα Παρασκευή τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για τις λοιμώδεις νόσους.
Παράλληλα, 813 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού να φθάνει ως αυτό το στάδιο τους 24.938 νεκρούς, κατά την ίδια πηγή.
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της δωρεάς του Kaizen Foundation προς την Πολιτική Προστασία
- Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Αραμπατζή: «Εσείς καλούσατε στα τηλέφωνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ» – «Οφείλετε συγγνώμη»
- Κόμο – Παρί FC: Η μάχη των Hartono και Arnault απέναντι στην ποδοσφαιρική ελίτ
- Δημος Μεταμόρφωσης: Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της οδού Αξελού απο Σωκράτους προς την οδό Τατοΐου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 50 τραυματίες, ζημιές σε γέφυρες, δρόμους και κτίρια – Εικόνες και βίντεο
- Γαλλία: Πέντε σοροί νεογέννητων βρέθηκαν σε χαρτοκιβώτια σε σπίτι ζευγαριού






