Στην τελική ευθεία μπαίνει η έρευνα σχετικά με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα. Η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε με την παροχή έγγραφων εξηγήσεων των μελών της οικογένειας Χούρυ, στην οποία ανήκει ο επιχειρηματικός κολοσσός CCC.
Από την πλευρά της εταιρίας του εργολάβου, Χρήστου Καλογρίτσα στη μήνυση και το υπόμνημα, που κατέθεσε στις δικαστικές αρχές έχει υποστηριχθεί πως η συμφωνία με τη λιβανέζικη εταιρία ήταν «εικονική», προκειμένου με τις «ευχές» του τότε Μεγάρου Μαξίμου και την καθοδήγηση του Νίκου Παππά, να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αντίθετα, οι ιδιοκτήτες της CCC, μέλη της οικογένειας Χούρυ διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του κ. Καλογρίτσα.
Πλέον, η δικογραφία αναμένεται να επιστρέψει από την πταισματοδίκη στην Εισαγγελία προκειμένου να αποφασιστεί αν το σκέλος των καταγγελιών του κ. Καλογρίτσα που αφορούν στο πρόσωπο του πρώην υπουργού Ν. Παππά η δικογραφία πρέπει να σταλεί στη Βουλή.
Στο μεταξύ το Πρωτοδικείο της Αθήνας, με απόφαση του, δικαίωσε την πλευρά της οικογένεια Χούρυ στην αντιδικία της εταιρείας της, με την «Τοξότης».
Το Δικαστήριο απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς της εταιρίας του Χρήστου Καλογρίτσα και κήρυξε άμεσα εκτελεστή την απόφαση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου της Γενεύης.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).