Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιθανά μέτρα τύπου «Ασπρόπυργου» σε Κοζάνη και άλλες δύο περιοχές

Πιθανά μέτρα τύπου «Ασπρόπυργου» σε Κοζάνη και άλλες δύο περιοχές

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις.

Προς την επιβολή αυστηρότερου lockdown, στο μοντέλο Δυτικής Αττικής προσανατολίζονται ειδικοί και κυβέρνηση για περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως είχε αναφέρει το in.gr, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη με την πορεία του κοροναϊού σε Κοζάνη (ειδικότερα για τα Σιάτιστα) και Πτολεμαΐδα  πιέζοντας μάλιστα να ληφθούν περισσότερα μέτρα προκειμένου να μην γίνει ραγδαία διασπορά του ιού.

Η ανησυχία για την χαλάρωση που θα επέλθει αβίαστα τις εορταστικές ημέρες σε συνδυασμό με το υψηλό επιδημιολογικό φορτίο στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας προκαλεί την πίεση για διεύρυνση των αυστηρών μέτρων λίγο πριν τις εορταστικές ημέρες.

Άλλωστε από την πλευρά της η κυβέρνηση φέρεται να ετοιμάζει «σχέδιo προστασίας κόκκινων περιοχών» σαν να μην υπάρχουν Χριστούγεννα.

Από την μία ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δηλώνει πως υπάρχει έτοιμο σχέδιο και πως θα γίνει εφαρμογή του όπου χρειάζεται ξεκινώντας από την αυστηροποίηση των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ και την άλλη πλευρά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τονίζει πως ρεβεγιόν δεν θα υπάρξει φέτος.

«Δεν υπάρχει κανένα ρεβεγιόν», καθώς κανονικά «τα ρεβεγιόν γίνονται το βράδυ», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς προσθέτοντας πως ο περιορισμός με τα εννέα άτομα, που πρόκειται να τηρηθεί κανονικά, και ζήτησε να μην γίνει κατάχρηση.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή ενημέρωση στις 6 το απόγευμα είναι πολύ πιθανό  να γίνουν και  σχετικές ανακοινώσεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024