Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικαίωση η απόφαση ΕΟΦ για την επικινδυνότητα πυλών ψεκασμού, λένε οι Δικαστές

Δικαίωση η απόφαση ΕΟΦ για την επικινδυνότητα πυλών ψεκασμού, λένε οι Δικαστές

Για τον λόγο αυτό καλούν οι δικαστές τις διοικήσεις των Δικαστηρίων να αναμείνουν τις επίσημες θέσεις των αρμόδιων φορέων.

Την απόφαση του ΕΟΦ σχετικά με την επικινδυνότητα των ειδικών πυλών για την υγεία των πολιτών, που προορίζονται λόγω κοροναιού να τοποθετηθούν και στα δικαστήρια  επικαλείται η Ένωση Δικαστών και  Εισαγγελέων κάνοντας λόγο για δικαίωση των δικών της θέσεων .

Με ανακοίνωση της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει :

«Η προχθεσινή απόφαση του ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ε.Ο.Φ. σχετικά με την επικινδυνότητα των πυλών ή θαλάμων ψεκασμού για την υγεία των πολιτών συνιστά πλήρη δικαίωση της θέσης που εξ αρχής και χωρίς περιστροφές έλαβε η Ένωσή μας ως προς την ανάγκη να γνωμοδοτήσει η επιστημονική κοινότητα πριν την τοποθέτηση των συγκεκριμένων μηχανημάτων». Για τον λόγο αυτό καλούν οι δικαστές τις διοικήσεις των Δικαστηρίων να αναμείνουν τις επίσημες θέσεις των αρμόδιων φορέων. Και προσθέτουν : « Όσοι εντός και εκτός του Δικαστικού Σώματος υποβάθμιζαν τη σπουδαιότητα του ζητήματος βρίσκονται τώρα εκτεθειμένοι. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να υπαναχωρήσει άμεσα από τον αρχικό σχεδιασμό του για αγορά επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία και απρόσφορων για την προστασία από την πανδημία πυλών ψεκασμού. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι πύλες αυτές δεν μπορούν πλέον να τοποθετηθούν ούτε καν σε επίπεδο προαιρετικής χρήσης.  Τα κονδύλια που είχαν προϋπολογιστεί για την αγορά αυτών των πυλών ζητούμε να διατεθούν για την κάλυψη σημαντικών ελλείψεων που παρατηρούνται στα Δικαστήρια ως προς τα μέσα προστασίας από τον κορονοϊό».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024