Δείτε live τις έκτακτες ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά από τη Θεσσαλονίκη

Δείτε live τις έκτακτες ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, επί τάπητος βρίσκονται τα τοπικά lockdown σε ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πιθανό η αρχή να γίνει με περιοχές της Δυτικής Αττικής (Ασπρόπυργο και Ελευσίνα), αλλά και την Κοζάνη.

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση:

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και άλλους τοπικούς φορείς, με αντικείμενο συζήτησης τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Στη σύσκεψη έλαβαν επίσης μέρος οι Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, οι Διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτριος Τσαλικάκης αντίστοιχα, καθώς και ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

Στο τραπέζει έπεσε η επιβολή αυστηρότερων μέτρων σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, που παρατηρείται υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, ενώ ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν και για περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr