Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίντι Κάλινγκ : «Η πανδημία μετά τον τοκετό φαίνεται υπέροχη»

Μίντι Κάλινγκ : «Η πανδημία μετά τον τοκετό φαίνεται υπέροχη»

H διάσημη ινδή ηθοποιός και συγγραφέας Μίντι Κάλινγκ κλήθηκε μόλις είχε γεννήσει το δεύτερο παιδί της να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο Δεκεμβρίου του περιοδικού και αγωνιζόταν με την εικόνα του σώματός της

Η Μίντι Κάλινγκ (Mindy Kaling) η διάσημη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «The Mindy Project» αισθάνεται είναι το πρόσωπο που φιλοξενείται στο νέο τεύχος της Vogue India.

H ινδή ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως ένιωσε «υπέροχα στην πανδημία μετά τον τοκετό» αφού είδε και τις φωτογραφίες της στη Vogue India – αλλά έπρεπε να ξεπεράσει πρώτα τις δικές της αμφιβολίες για να φτάσει μέχρι εκεί.

Η ηθοποιός και συγγραφέας κλήθηκε μόλις είχε γεννήσει το δεύτερο παιδί της να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο Δεκεμβρίου του περιοδικού και αγωνιζόταν με την εικόνα του σώματός της.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που μου ζητήθηκε να είμαι το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου της @vogueindia, αλλά ήμουν πολύ νευρική, γιατί θα έπρεπε να κάνω τη φωτογράφηση μόλις έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου μου.

Δεν είχα την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου και μάλιστα σκέφτηκα να πω όχι», έγραψε η  Μίντι Κάλινγκ σε σχετική ανάρτησή της στα social media.

I was so excited to be asked to be the cover of VOGUE India December issue but seriously nervous because I would have to…

Δημοσιεύτηκε από Mindy Kaling στις Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

Όταν όμως ολοκληρώθηκε η φωτογράφηση η Μίντι Κάλινγκ, σύμφωνα με το ΑΠΕ έγραψε:

«Η @katiegreenthal και η Vogue με περιέβαλλαν με ταλαντούχους και υπέροχους ανθρώπους και τώρα είμαι ενθουσιασμένη που έχω αυτές τις φωτογραφίες ως ενθύμιο αυτής της πολύ συγκεκριμένης στιγμής στη ζωή μου. «Η πανδημία μετά τον τοκετό φαίνεται υπέροχη» έτσι μου αρέσει να το ονομάζω όλο αυτό».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024