Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο επίκεντρο συνεδρίου το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή

Στο επίκεντρο συνεδρίου το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή

Το 9ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο «Ανάπτυξη Βιώσιμων και Ανθεκτικών Αγροδιατροφικών Αλυσίδων» διοργανώνεται σε ψηφιακή μορφή από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας του

Το «Μέλλον του Αγροδιατροφικού Τομέα στην Ψηφιακή Εποχή» και η «Βιώσιμη Διαχείριση Πόρων» θα αναδειχθούν στο πλαίσιο του 9ου Συνεδρίου Αγροτεχνολογίας, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Το 9ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο «Ανάπτυξη Βιώσιμων και Ανθεκτικών Αγροδιατροφικών Αλυσίδων» διοργανώνεται σε ψηφιακή μορφή από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας του.

Στο επίκεντρο της ανάλυσης θα τεθούν ζητήματα όπως η στρατηγική της ΕΕ και η καινοτομία στην αλυσίδα αξίας του αγροδιατροφικού τομέα, ο ρόλος των cluster στην προώθηση των ψηφιακών τεχνολογιών και αειφόρων αγροτικών πρακτικών, η σημασία του περιβαλλοντικού αποτυπώματος για τα αγροτικά προϊόντα και ο ρόλος της τραπεζικής χρηματοδότησης στη δημιουργία βιώσιμων και ανθεκτικών αγροδιατροφικών αλυσίδων.

Το 9ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας θα ολοκληρώσει τις εργασίες του με την κεντρική ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024