Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώθηκε η δίωρη κατάθεση του Κώστα Καραπαπά

Ολοκληρώθηκε η δίωρη κατάθεση του Κώστα Καραπαπά

Ο Κώστας Καραπαπάς βρέθηκε στην Ασφάλεια και κατέθεσε όσα γνωρίζει για την υπόθεση της καταγγελλόμενης προσπάθειας δωροδοκίας στο Άρης – ΠΑΟΚ

Οι καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά περί προσπάθειας δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη Μάριου Σιαμπάνη και απειλών πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ προκάλεσαν από τη Δευτέρα την κινητοποίηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, σήμερα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας και κατέθεσε όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Ο Κώστας Καραπαπάς επί δύο ώρες κατέθετε όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του για την υπόθεση, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των Αρχών επί της σοβαρής υπόθεσης που έχει προκύψει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Καραπαπάς είναι το τρίτο πρόσωπο που καταθέτει για την υπόθεση της πιθανής δωροδοκίας στον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, καθώς χθες προηγήθηκαν ο γκολκίπερ του Άρη Μάριος Σιαμπάνης και ο αρχηγός των Κιτρίνων, Γιώργος Δεληζήσης.

Πλέον, το λόγο για την υπόθεση έχει η Δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής, πώς θα κινηθεί, εάν θα ασκήσει διώξεις και σε ποιους.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024