Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επανέρχεται με νέα πρόταση για Μπακασέτα η Φενέρμπαχτσε»

«Επανέρχεται με νέα πρόταση για Μπακασέτα η Φενέρμπαχτσε»

Η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία ετοιμάζει νέα πρόταση στην Αλάνιασπορ για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Τάσος Μπακασέτας πραγματοποιεί για ακόμη μια σεζόν εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ, με τον Τύπο της γειτονικής χώρας να αναφέρει πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο τουρκικός Τύπος μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Μπακασέτα κόντρα στην Μπεσίκτας όπου σκόραρε δύο γκολ (2-1) επαναφέρει τα σενάρια περί επικείμενης πρότασης της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του.

Ο Μπακασέτας έφτασε τα τέσσερα γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ η Αλάνιασπορ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας και στην Τουρκία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την ομάδα του Δημήτρη Πέλκα που θέλει να μεγαλώσει την ελληνική παροικία.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα fotomac, ο αθλητικός διευθυντής των «καναρινιών», Εμρέ Μπελόζογλου σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή της ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ θα καταθέσει στο προσεχές διάστημα νέα πρόταση στην Αλάνιασπορ για την απόκτηση του Μπακασέτα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024