Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα σχόλια στα social media για τις αγορές με τη μέθοδο «click away».
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν δίστασε να «ποστάρει» μια φωτογραφία που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -αποτελώντας προϊόν photoshop- και δείχνει τον ίδιο με… κοντό παντελονάκι, να λέει ότι έκανε τα ψώνια του με «click away».
«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει…ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά….ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε…επί της ουσίας η «παράδοση εκτός» επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο» έγραψε ο υπουργός.
Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει…ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά….ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε…επί της ουσίας η «παράδοση εκτός» επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο. pic.twitter.com/gTdTYs44hb
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!