Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor 4 : Η μεγάλη αλλαγή και οι διάσημοι «Μαχητές»

Survivor 4 : Η μεγάλη αλλαγή και οι διάσημοι «Μαχητές»

Το Survivor επιστρέφει και οι τεχνικοί ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να ακολουθούν!

Το ριάλιτι που έσπασε τα μηχανάκια της τηλεθέασης και λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι, επιστρέφει στην μικρή οθόνη. Το Survivor επιστρέφει και οι τεχνικοί ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για τον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες να ακολουθούν!

Κι αν μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Survivor θα πρέπει να αποδοθεί στον Σάκη Τανιμανίδη, στο Survivor 4 τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής μένει εκτός αυτή τη φορά.

«Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης, στην ανάρτησή του στο Instagram.

Από τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στο Survivor 4, καθώς αναμένει τον ερχομό των δίδυμων με την Χριστίνα Μπόμπα, φούντωσαν οι φήμες για τον αντικαταστάτη του.

Στην περίπτωση του ριάλιτι, υπήρχε ωστόσο ήδη πεπειραμένος και δοκιμασμένος παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιανόw, είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 3. Να θυμίσουμε πως τότε, ο Σάκης Τανιμανίδης μοιραζόταν τις ημέρες των αγωνισμάτων με τον Γιώργο Λιανό, προκειμένου να μπορεί και εκείνος να ξεκουράζεται τους 5 μήνες των γυρισμάτων του Survivor.

Η Ιωάννα Τούνη στους «Μαχητές»;

Εδώ και μέρες κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα πως μια από τις Διάσημες του Survivor θα ήταν η Ιωάννα Τούνη, κάτι το οποίο η Θεσσαλονικιά διέψευσε άμεσα στο Instagram.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, σε δηλώσεις της στην τηλεόραση, αποκάλυψε και το υψηλό ποσό που της πρόσφεραν για να ταξιδέψει για τον «Άγιο Δομίνικο»:

«Μου είπαν ότι σκέφτονται 4.500 ευρώ την εβδομάδα» είπε η Ιωάννα Τούνη, η οποία ωστόσο υποστήριξε πως ήταν εξ αρχής αρνητική.

«Δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να φύγω πέντε μήνες για να πάω στον Άγιο Δομίνικο» δήλωσε συγκεκριμένα στέλνοντας ένα ηχηρό «χαΐρ», που σημαίνει «όχι» στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η τελική λίστα με τους διάσημους

Σε κάθε περίπτωση τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των Διασήμων του Survivor, αν επιβεβαιωθούν, θα κάνουν σίγουρα αίσθηση.

Στη λίστα των επωνύμων που φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια με την Acun Media, όπως αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είναι ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς που εμφανιζόταν μέχρι πρότινος στη σειρά «8 Λέξεις».

Στον Άγιο Δομίνικο φημολογείται πως θα ταξιδέψει και η Αγγελική Λάμπρη, η Αγγέλα από το «Παρά Πέντε», όπως και οι τραγουδιστές Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης και Θωμαής Απέργη.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024