Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλάχος : «Κρατάμε την καλή άμυνα, στα επόμενα ματς θα έχουμε καλύτερο ρυθμό»

Βλάχος : «Κρατάμε την καλή άμυνα, στα επόμενα ματς θα έχουμε καλύτερο ρυθμό»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Ορτίτζια και στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Len Champions League επικράτησε με 6-4 της Ορτίτζια και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στη φετινή διοργάνωση.

Ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι στην αρχή του παιχνιδιού δεν είχαν ρυθμό, λόγω της διακοπής των εγχώριων διοργανώσεων, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και παίζοντας εξαιρετική άμυνα έφτασαν στη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι σημαντική και καλή η πρώτη νίκη. Φάνηκε ότι ξεκινήσαμε το παιχνίδι χωρίς ρυθμό και χρειάστηκε να έρθει το 2ο και 3ο οκτάλεπτο για να βρούμε τα πατήματά μας και να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό.

Ήμασταν το φαβορί πριν την αναμέτρηση με την Ορτίτζια η οποία δεν είχε τίποτα να χάσει. Το σκορ πήγε χαμηλά γιατί και εμείς ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και πέσαμε πάνω σε ένα πολύ καλό Τεμπέστι, ο οποίος παραμένει εξαιρετικός τερματοφύλακας.

Κρατάμε την καλή άμυνα, αφού δεχθήκαμε μόνο τέσσερα γκολ και τη νίκη. Στα επόμενα δυο παιχνίδια θα παίξουμε πιο ελεύθερα και θα μπορούμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι από την αρχή».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024