Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνουν ξανά τα γήπεδα στο Λονδίνο λόγω κοροναϊού

Κλείνουν ξανά τα γήπεδα στο Λονδίνο λόγω κοροναϊού

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το Άρσεναλ – Σαουθάμπτον την Τετάρτη, αφού το Λονδίνο μπήκε σε επίπεδο 3 λόγω της αύξησης κρουσμάτων κοροναϊού τα τελευταία 24ωρα!

Η Άρσεναλ θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο την Σαουθάμπτον το βράδυ της Τετάρτης για την 13η αγωνιστική της Premier League, καθώς το Λονδίνο μπήκε στην πιο τρίτη κατηγορία των περιορισμών κατά του κοροναϊού, μετά από την απότομη αύξηση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα.

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου ήταν μια από τις 10 της Premier League που τους επετράπη στις αρχές του μήνα να φιλοξενούν 2.000 φιλάθλους στα εντός έδρας ματς, όταν η βρετανική πρωτεύουσα παρουσίασε σημαντική πτώση στα κρούσματα Covid-19 και ταξινομήθηκε στην κατηγορία 2, μετά το εθνικό lockdown που επιβλήθηκε για ένα μήνα.

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, όμως, ανακοίνωσε την Δευτέρα (14/12) ότι το Λονδίνο τοποθετήθηκε στην κατηγορία υψηλής επικινδυνότητας (επίπεδο 3), επικαλούμενη εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, καθώς μία από τις πλουσιότερες πρωτεύουσες του κόσμου αγωνίζεται να περιορίσει την εξάπλωση του ιού.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση ν΄ ανακοινώσουμε ότι δεν είμαστε πλέον σε θέση να δεχτούμε οπαδούς στο Εμιρέιτς για το ματς που ακολουθεί με την Σαουθάμπτον την Τετάρτη (16/12)» αναφέρει η ανακοίνωση των «κανονιέρηδων» και προσθέτει: «Όπως ισχύει έως τώρα, δεν μπορούμε να καλωσορίσουμε φιλάθλους στα επερχόμενα ματς κι επομένως δεν μπορούμε να βγάλουμε εισιτήρια μέχρι νεοτέρας».

Η ίδια απαγόρευση θα ισχύσει και στα άλλα δύο ματς της Τετάρτης στο Λονδίνο, Φούλαμ – Μπράιτον και Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024