Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκίνησαν οι ενστάσεις στα αγροπεριβαλλοντικά

Ξεκίνησαν οι ενστάσεις στα αγροπεριβαλλοντικά

Οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών της Ένωσης Αγρινίου

Μετά της πληρωμές που έγιναν προ δυο εβδομάδων, ως προκαταβολή των δικαιούμενων ποσών απώλειας εισοδήματος στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις των αγροπεριβαλλοντικών δράσεων, ξεκινά από σήμερα η περίοδος τη υποβολής ενδικοφανών προσφυγών (ενστάσεων), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι το ποσό που διέθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ενίσχυση συνολικά 32.773 παραγωγών που υπάγονται στα αγροπεριβαλλοντικά μέτρα ανέρχεται σε 114.573.279,93 ευρώ.

Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, και σύμφωνα με τα οριζόμενα, οι παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή για όλες τις δράσεις Βιολογικής Γεωργίας και Βιολογικής Κτηνοτροφίας, αρχής γενομένης από σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, δηλαδή έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί δύνανται να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.

Παράλληλα, οφείλουν να κινήσουν τις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διόρθωση των δεδομένων στη/στις μηχανογραφική/ές βάση/εις μέσω της/των οποίας/οποίων πραγματοποιούνται από το Πληροφορικό Σύστημα οι διασταυρωτικοί έλεγχοι.

Διευκρινίζεται ότι τα ευρήματα κατά των οποίων υποβάλλεται ενδικοφανής προσφυγή επανεξετάζονται μόνο μηχανογραφικά αντλώντας δεδομένα από τις σχετικές βάσεις. Ως εκ τούτου δεν αποτελεί αντικείμενο ελέγχου από επιτροπή στο πλαίσιο του Μέτρου.

Οι ίδιες ημερομηνίες ισχύουν και για τις ενστάσεις στη Δράση 10.1.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων», όπως και στη Δράση 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)».

Για τη Δράση 10.1.01 «Προστασία της άγριας ορνιθοπανίδας», η υποβολή ενστάσεων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020. Το ίδιο ισχύει και για τη Δράση 10.1.02 «Προστασία Παραδοσιακού Ελαιώνα Άμφισσας», όπως και για Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024