
Μπενζεμά : Έγινε ο ξένος ποδοσφαιριστής της Βασίλισσας με τις περισσότερες συμμετοχές
Ο Καρίμ Μπενζεμά αγωνίστηκε στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο και κατάφερε να γράψει ιστορία καθώς έγινε ο ξένος ποδοσφαιριστής της Βασίλισσας με τις περισσότερες συμμετοχές.
Παρών στη σημαντική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε στο ντέρμπι της πρωτεύουσας και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο ξένος ποδοσφαιριστής των μερένγκες με τις περισσότερες εμφανίσεις.
Συγκεκριμένα ο φορ της Ρεάλ έφτασε τις 528 συμμετοχές, αφήνοντας πίσω τον μεγάλο Ρομπέρτο Κάρλος ο οποίος έμεινε στη 2η θέση με 527.
Μάλιστα, οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα αποδυτήρια του Αλφρέδο Ντι Στέφανο μετά το τελευταίο σφύριγμα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.
- Λάρισα: Στο νοσοκομείο άνδρας που έπεσε στον Όλυμπο με αλεξίπτωτο πλαγιάς – Παρέμενε εγκλωβισμένος για ώρες
- Φωτιά στην Αγία Ευθυμία Φωκίδας – Στη μάχη επίγειες και εναέριες δυνάμεις
- Θεμπάγιος: Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης, έτοιμος για τον Άγιαξ
- Η αλήθεια για τη φωτό της αμηχανίας: Πως κάθισε για δύο λεπτά σε καρέκλα άλλου ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Ινδία: Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί – Τουλάχιστον 21 νεκροί, πηδούσαν από ορόφους για να σωθούν
- «Υπήρξα ανόητος» – Όταν η Κάρε Ότις τραυματίστηκε από όπλο που είχε κρύψει ο Μίκι Ρουρκ στην τσάντα της




