Η Βαλένθια προηγήθηκε στο Μεστάγια, η Μπιλμπάο έκανε την ανατροπή αλλά οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν στο τέλος (2-2), με τις δυο ομάδες να φτάνουν τους 14 βαθμούς.
Το ματς
Μετά από το πρώτο τέταρτο που ήταν ισορροπημένο, η Βαλένθια ανέβασε ρυθμούς, απείλησε στο 24′ με τον Ράσιτς και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα δύο λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σολέρ (1-0). Η Μπιλμπάο προσπάθησε να απαντήσει με τον Γκαρθία στο 26′ αλλά ο Ντομενέκ απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και μάλιστα σκόραραν στο 47′ με τον Γουίλιαμς αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 51′ ο Ντομενέκ είπε όχι στον Μπερτσίτσε, αλλά ο Βιγιαλίμπρε βρήκε δίχτυα για το 1-1 στο 55′.
Η Μπιλμπάο συνέχισε να πιέζει και έκανε την ανατροπή στο 79′ με εύστοχο πέναλτι του Γκαρθία (1-2), όμως η Βαλένθια είχε άμεση απάντηση, με τον Βαγιέχο να διαμορφώνει το τελικό 2-2 με κοντινή κεφαλιά στο 83′.
LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Βόλος – Λεβαδειακός για την 4η αγωνιστική των playoffs 5-8 της Super League.
Μιχάλης Γρηγορίου και Χρήστος Κόντης έκαναν γνωστές τις 11άδες του Άρη και του ΟΦΗ αντίστοιχα, για το μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.