Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίτη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό (2-0)

Τρίτη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό (2-0)

Στην επιστροφή του στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά από 950 μέρες, ο Παναθηναϊκός πέτυχε για πρώτη φορά φέτος τρίτη συνεχόμενη νίκη, επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, με γκολ των Βιγιαφάνιες και Αϊτόρ.

Επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον Παναθηναϊκό, μετά από 950 μέρες, με τους πράσινους να επικρατούν τους ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και να σημειώνουν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εντυπωσιακός, δεν κυριάρχησε όπως απέναντι στην ΑΕΚ πριν έξι μέρες, ταλαιπωρήθηκε από τον αντίπαλο του, αλλά απέδειξε ότι βελτιώνεται σε όλους τους τομείς. Στην κυκλοφορία της μπάλας, στην κάθετη ανάπτυξη και πλέον βρίσκει πρωταγωνιστές.

Μία νίκη που ήταν η τρίτη συνεχόμενη για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να εδραιωθεί στην πεντάδα. Πλέον, περιμένει απώλεια βαθμών του Άρη την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για να μειώσει και άλλο τη διαφορά από την τριάδα του πρωταθλήματος. Μία θέση που φάνταζε μακρινή πριν τρεις εβδομάδες..

Ο Μαουρίσιο και ο Βιγιαφάνιες ήταν αυτοί οι οποίοι κυκλοφόρησαν τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, σπάζοντας την οργανωμένη πίεση του ΠΑΣ και δημιουργώντας τις ευκαιρίες του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στο 33′ με πέναλτι που κέρδισε ο Μακέντα μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη. Ο Ιταλός στράικερ έκανε την κεφαλιά και θα σκόραρε, αλλά ο Σάλιακας σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι. Ο Βιγιαφάνιες ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε διαμορφώνοντας το 1-0.

Ο Πίρσμαν παραλίγο να σκοράρει αυτογκόλ στο 45′ υπό την πίεση του Χατζηγιοβάνη, αλλά απέκρουσε ο Χουτεσιώτης, ενώ το 2-0 ήρθε στο 59′, όταν ο Αϊτόρ με όμορφη ενέργεια στην περιοχή «κρέμασε» τον Χουτεσιώτη.

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι με το 2-0, αλλά ο ΠΑΣ έκανε μία ύστατη αντεπίθεση. Στο 74′ ο Διούδης απέκρουσε το τετ-α-τετ του Πίρσμαν, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Σάλιακα τράνταξε το δοκάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης(72′ Σερπέζης), Μαουρίτσιο, Αλεξανδρόπουλος(46′ Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες(81′ Καρλίτος), Χατζηγιοβάνης(72′ Εμμανουηλίδης), Μακέντα(89′ Iωαννίδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Xoυτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πέερσμαν, Κάργας(46′ Καρτάλης), Κάστρο(83′ Δούμτσης), Σιόντης, Μπρενέρ(60′ Νάουμετς), Ελευθεριάδης, Παμλίδης

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024