Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Premier League : Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μάντσεστερ

Premier League : Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στο Ολντ Τράφορντ στο παιχνίδι που «κλέβει» την παράσταση το Σάββατο

Όλα τα φώτα απόψε (19:30) είναι στραμμένα στο Ολντ Τράφορντ για τη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι για τη 12η αγωνιστική της Premier League.

Αμφότερες έχουν από 10 ματς, με τους Κόκκινους Διάβολους να έχουν ένα βαθμό περισσότερο (19 έναντι 18) και να έχουν ήδη αρκετές απώλειες.

Την ίδια ώρα οι πρωτοπόρες Τότεναμ και Λίβερπουλ έχουν 24 βαθμούς, αλλά σε 11 ματς, ενώ 22 βαθμούς έχει η 3η Τσέλσι, επίσης σε 11 παιχνίδια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όμως την Τρίτη έμεινε εκτός συνέχειας Champions League μετά την ήττα της από τη Λιψία και θα συνεχίσει στους «32» του Europa League.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που δέχεται έντονη κριτική από ΜΜΕ και οπαδούς, δε θα έχει στη διάθεσή του πιθανότατα τους Μαρσιάλ και Καβάνι.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League τερμάτισε πρώτη στον όμιλο στον οποίο μετείχε και ο Ολυμπιακός.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα έχει πλέον ξανά στη διάθεσή του τον Κουν Αγουέρο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024