Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούμαν : «Καλύτερα να χάσει η Ατλέτικο»

Κούμαν : «Καλύτερα να χάσει η Ατλέτικο»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα πήρε θέση για το ντέρμπι της Μαδρίτης…

Ο Ρονάλντ Κούμαν φτιάχνει τα πλάνα του για το αυριανό (13/12) παιχνίδι κόντρα στη Λεβάντε, όμως το βλέμμα του είναι και στο σημερινό (12/12) ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχθηκε πως προτιμάει την ήττα των «ροχιμπλάνκος».

Αναλυτικά είπε: «Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε άλλα παιχνίδια, πρέπει πρώτα να κερδίζουμε τα δικά μας. Κοιτώντας όμως την βαθμολογία, είναι καλύτερο να χάσει η Ατλέτικο.

Στα παιχνίδια δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες. Το να πιάσουμε πάτο είναι χειρότερο από εκεί που είμαστε. Παίξαμε καλά κόντρα στη Γιουβέντους. Αν βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες, θα κερδίζουμε τα παιχνίδια» ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής.

Επιπλέον υποστήριξε ότι οφείλει να μιλάει στους παίκτες του για τα λάθη, χωρίς όμως να τους «σκοτώνει»: «Στηρίζω και σέβομαι τους συμπαίκτες μου, αλλά αν γίνονται λάθη πρέπει να τα λέμε. Δεν σκοτώνω τους ποδοσφαιριστές μου. Βγήκε ότι οι παίκτες στα αποδυτήρια ήθελαν άλλο σύστημα, δεν ισχύει, γιατί θα το ήξερα».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ασταθές περιβάλλον της Μπαρτσελόνα που επηρεάζει την ομάδα: «Είναι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί έχασες από την Κάντιθ και την Χετάφε. Η κατάσταση είναι περίπλοκη, δεν υπάρχει οικονομική ασφάλεια, θα προκύψει νέος πρόεδρος τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχουν πολλά ασφαλή πράγματα στην ομάδα και μας επηρεάζει»

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024