Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lockdown : Γράμμα από την Κρήτη στον πρωθυπουργό - «Δεν αντέχω να μένω άλλο μέσα»

Lockdown : Γράμμα από την Κρήτη στον πρωθυπουργό – «Δεν αντέχω να μένω άλλο μέσα»

Η επιθυμία της είναι τόσο έντονη, παραπάνω από ένα μήνα μετά το δεύτερο lockdown και ενώ δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε μπορεί αν ανοίξουν τα σχολεία, που η Αλεξάνδρα Σμυρνάκη αποφάσισε να πει το παράπονό» της στον...πρωθυπουργό και να «απαιτήσει» μια... καταφατική απάντηση.

Να ανοίξει το σχολείο ζητάει μια μικρή μαθήτρια της πέμπτης δημοτικού από το Ηράκλειο Κρήτης με μια χαριτωμένη επιστολή της στον πρωθυπουργό.

Η επιθυμία της είναι τόσο έντονη, παραπάνω από ένα μήνα μετά το δεύτερο lockdown και ενώ δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε μπορεί αν ανοίξουν τα σχολεία, που η Αλεξάνδρα Σμυρνάκη αποφάσισε να πει το παράπονό» της στον…πρωθυπουργό και να «απαιτήσει» μια… καταφατική απάντηση.

«Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση που όλοι αντιμετωπίζουμε και την ταραχή της οικονομίας, που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας… ΜΑ δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα! Και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω όλα τα παιδιά του κόσμου! Και αυτό που ζητάω και που όλα τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία! Εξάλλου οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει ΔΕΝ θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία» γράφει η Αλεξάνδρα… προειδοποιώντας ουσιαστικά στην κατακλείδα του γράμματός της τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Περιμένω με υπομονή την ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντησή σας που θα λέει πως ανοίγουν τα σχολεία!»

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024