Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα : Υπάρχει μία γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα

Δανάη Μπάρκα : Υπάρχει μία γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα και τις αρνητικές κριτικές, ενώ παράλληλα απάντησε με τον δικό της τρόπο και σε όσους λένε ότι πήρε τη θέση λόγω της μητέρας της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/12) η Δανάη Μπάρκα, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Η οικοδέσποινα της καθημερινής πρωινής εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη!» μίλησε μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της ξεκίνημα και τις αρνητικές κριτικές, ενώ παράλληλα απάντησε με τον δικό της τρόπο και σε όσους λένε ότι πήρε τη θέση λόγω της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε -χωρίς να το κατονομάσει- σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όπως είπε έχει εμμονή με εκείνη:

«Διάβασα ένα άρθρο που μου τα έχωνε. Ότι «αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη». Λες και το κανόνισα μόνη μου, λες και πήρα εγώ τους ανθρώπους και τους παρακάλεσα.

«Αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη, που νιώθει σαν σπουδαία παρουσιάστρια και μίλησε όλη η ελληνική showbiz για την αγάπη που της έχει και αντ’ αυτού παίρνει μια παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα.

Χοντράδες, ρε παιδί μου. Αλλά επειδή το θέμα δεν είναι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται, έχω μάθει ευτυχώς εδώ και χρόνια, τώρα που έχουν τριπλασιαστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές, να το ζυγίζω.

Άρα βλέπω πρώτα ποιος λέει τι και μετά αφήνω να επηρεαστώ αν επηρεαστώ.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν εμμονές πολλές με μένα.

Υπάρχει από μία συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έχω μπει στον κόπο να ασχοληθώ γιατί, όπου κι αν το πω, όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι με την συγκεκριμένη.

Οπότε βλέπω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι είναι μια γυναίκα με εμμονές και κακία μέσα της και δεν απαντάω δημόσια. Αν θέλω κάτι, πετάω μια μπηχτούλα και μέχρι εκεί» πρόσθεσε, η Δανάη Μπάρκα.

«Λένε ότι έκανα εκπομπή στην τηλεόραση λόγω της μαμάς μου. Πατάνε στο ποια είναι η μαμά μου! Μπορεί να με γνωρίζει κάποιος και να μου ανοίξει μια πόρτα, αλλά το πόσο θα μείνω μέσα έχει να κάνει με τη προσπάθεια, τη δουλειά και το ταλέντο».

Αναφερόμενη στα νούμερα τηλεθέασης η ίδια δήλωσε:

«Θα δω τα νούμερα, θα τσεκάρω τι αρέσει και τι δεν αρέσει και θα με καθοδηγήσουν οι ειδικοί να δούμε τι θα κάνουμε. Αγχώνομαι με τα νούμερα, δεν με καταβάλλει όμως. Όλο αυτό θέλει χρόνο και δουλειά. Τη δουλειά τη ρίχνουμε όλοι. Ελπίζω να το κάνω το πρωινό για πολλά χρόνια».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα είπε η Δανάη Μπάρκα στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024