Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός : Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Ισχυρά φαινόμενα στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας

Καιρός : Συνεχίζεται η κακοκαιρία – Ισχυρά φαινόμενα στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας

Ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες θα χτυπήσουν την Αττική τις επόμενες ώρες - Συνεχίζεται η κακοκαιρία και το Σαββατοκύριακο.

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας θα συνεχιστεί και το Σάββατο, με κατά τόπους βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr ενισχυμένοι νότιοι άνεμοι αναμένονται στην Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής 11 προς Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020.

Οι άνεμοι στο Σαρωνικό, στις νότιες περιοχές της Αττικής και στο Νότιο Ευβοϊκό θα φτάνουν τα 7 έως 8 μποφόρ. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα αναμένονται ισχυρές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες.

Στο σχήμα που ακολουθεί παρουσιάζεται ο άνεμος (αριστερά) και η βροχόπτωση (δεξιά) που αναμένεται κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής 11 προς Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020.

Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο.

Τα φαινόμενα στην πορεία της ημέρας θα περιοριστούν και θα ενταθούν στη δυτική Ελλάδα, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα είναι εξασθενημένα και τοπικού χαρακτήρα.

Για την περιοχή της Αττικής αναμένονται νεφώσεις, που τοπικά θα πυκώνουν με μικρή πιθανότητα βροχοπτώσεων μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12- 17 βαθμούς Κελσίου.

Για την Θεσσαλονίκη περιμένουμε μεγαλύτερη διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό σε σχέση με την Αττική, το βράδυ οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-14 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός και την Κυριακή (13/12) με βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024