Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jumbo : Δεν κάνουμε click away - Δεν έχουμε τις κατάλληλες υποδομές

Jumbo : Δεν κάνουμε click away – Δεν έχουμε τις κατάλληλες υποδομές

Λίγο μετά τις ανακοινώσεις, τα Jumbo ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους ανακοίνωση όπου αναφέρει πως δεν θα εφαρμόσουν το click away καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές»

Αδυναμία να εξυπηρετήσει τόσο μέσω της e-shop όσο και μέσω της υπηρεσίας click away δηλώνει η αλυσίδα Jumbo.

Λίγο μετά τις ανακοινώσεις, τα Jumbo ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους ανακοίνωση όπου αναφέρει πως δεν θα εφαρμόσουν το click away καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεoτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεoτέρας. Η υπηρεσία CLICK AWAY δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».

Όμως και τα καταστήματα της επίσης μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών «Μουστάκας» δεν εξυπηρετούν ηλεκτρονικά τους πελάτες τους εδώ και ημέρες. Και εκείνοι, αποδίδουν το προσωρινό κλείσιμο του eshop τους, στις πολλές παραγγελίες.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη παρουσίασαν τον οδικό χάρτη για το άνοιγμα από τη Δευτέρα κομμωτηρίων, κουρείων και βιβλιοπωλείων ενώ εξήγησαν πώς θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο.

Η κυβέρνηση, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι ενόψει Χριστουγέννων, για να κινηθεί η αγορά, αποφασίστηκε τα μαγαζιά να ανοίξουν μόνο για αγορές με click away, δηλαδή να γίνει παραγγελία τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά και να παραλάβει κάποιος από το κατάστημα.

Click away! Ο όρος αυτό μπαίνει και επίσημα στη ζωή μας καθώς με αυτόν τον τρόπο, εν μέσω lockdown και τουλάχιστον έως 7 Ιανουαρίου, θα ανοίξουν τα μαγαζιά και θα κάνουμε τα ψώνια μας.

Πώς θα κάνετε click away

Ο πελάτης θα κάνει την παραγγελία του μέσω e-shop ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας και πληρωμής μέσω POS έξω από το κατάστημα.

Για να πάει να παραλάβει το προϊόν που έχει αγοράσει κάποιος, θα στείλει μήνυμα 2 στο 13033 και θα πρέπει να έχει είτε ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής είτε SMS από την επιχείρηση με την ημερομηνία και ώρα παραλαβής.

Μόνο ένας θα παραλαμβάνει την παραγγελία η οποία θα παραδίδεται από έναν άνθρωπο.

Οι ουρές θα επιτρέπονται έως 9 άτομα, με απόσταση 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024