Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ ο Ζιντάν»

«Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ ο Ζιντάν»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν…

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα άσχημα αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις, έχουν φέρει τον Γάλλο τεχνικό σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον έχουν με την βαλίτσα στο χέρι.

Σύμφωνα με την «Diariogol», ωστόσο, όλα δείχνουν πως και ο ίδιος ο προπονητής θέλει να αποχωρήσει από τους «μερέχνες». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ζιντάν δεν είναι ευχαριστημένος από την μεταγραφική ενίσχυση της Ρεάλ, καθώς ζήτησε τους Πογκμπά, Μανέ, Καμαβίνγκα, χωρίς να υπάρχει θετική ανταπόκριση.

Μάλιστα, τα σενάρια για επαφές της διοίκησης με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, κάνουν τον παλαίμαχο άσο να νιώθει αρκετά άβολα και να έχει ξεκαθαρίσει πως κάνει σκέψεις για αποχώρηση το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν φυσικά, δεν υπάρχει πρώτα απόλυση από την πλευρά των Μαδριλένων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024