Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα αντισηπτικά μαντήλια Wet Hankies Extra Safe Antibacterial

Νέα αντισηπτικά μαντήλια Wet Hankies Extra Safe Antibacterial

Ασπίδα προστασίας και κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2!

Οι αυξημένες ανάγκες για αποδεδειγμένη και σίγουρη αντιμικροβιακή προστασία που προέκυψαν από την εξάπλωση του κορωνοϊού SARSCoV-2, έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των αντιβακτηριδιακών μαντηλιών, καθώς σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Υγείας (World Health Organization) και το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (Center for Disease Control and Prevention) μία από τις ισχυρότερες άμυνες ενάντια σε ιούς και μικρόβια  είναι η αποτελεσματική υγιεινή των χεριών!

Η ΜΕΓΑ Α.Ε., μία 100% ελληνική εταιρεία με βαθιά εμπειρία και γνώση στην παραγωγή προϊόντων ατομικής υγιεινής, η οποία αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς προϊόντων ατομικής υγιεινής στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσε να μείνει αδρανής.

Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών, η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., με υψηλό αίσθημα ευθύνης, βρέθηκε για άλλη μία φορά στην πρώτη γραμμή προσφοράς ολοκληρωμένης προστασίας. Συνδυάζοντας την ειδική τεχνογνωσία της, την ελληνική καινοτομία και την απαρέγκλιτη προσήλωσή της στην προϊοντική ασφάλεια, η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., η οποία κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία υγρών αντισηπτικών μαντηλιών χεριών, προέβη τάχιστα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συμβάλει στη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Μέσα από ένα σύστημα αυστηρού και ενδελεχούς Ποιοτικού Ελέγχου που διασφαλίζει άριστη ποιότητα και πιστοποιημένη ασφάλεια, ανταποκρίθηκε άμεσα, στρέφοντας τις προτεραιότητές της προς τη μελέτη και τον σχεδιασμό προϊόντων τα οποία θα εξασφαλίσουν την ενισχυμένη προστασία που απαιτούν τα νέα δεδομένα.

Έτσι, προσέθεσε στην γκάμα της ένα πρωτοποριακό προϊόν που εξασφαλίζει αποδεδειγμένη αντιβακτηριδιακή προστασία, ακόμα και κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2, τα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe!

Το νέο προϊόν διαθέτει μία καινοτόμο σύνθεση ενισχυμένης δράσης η οποία περιέχει ισχυρό ποσοστό αιθυλικής αλκοόλης και επιπλέον αντιβακτηριδιακό παράγοντα, για ακόμα πιο αποτελεσματική προστασία!

Έτσι, τα νέα αντιβακτηριδιακά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial Extra Safe:

  • Δρουν κατά των βακτηρίων και των ιών γρίπης Η1Ν1, Η3Ν2
  • Εξασφαλίζουν επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση ακόμα και κατά του κορωνοϊού SARSCoV-2, ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ποτέ (Χρόνος επαφής 1’ βάσει ΕΝ14476).

Το νέο αυτό προϊόν της εταιρείας ΜΕΓΑ…

  • Είναι ελεγμένο βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ 1276, ΕΝ 1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476.
  • Προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη δράση και κατά του κορωνοϊού SARSCoV-2, σε διεθνώς αναγνωρισμένα εξειδικευμένα εργαστήρια.
  • Είναι εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ.

Τα νέα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial Extra Safe είναι διαθέσιμα σε 2 τύπους πρακτικών συσκευασιών:

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 63 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ η οποία ενδείκνυται για χρήση στο σπίτι, στη δουλειά ή στο αυτοκίνητο και εξασφαλίζει χρήση μεγαλύτερης ποσότητας μαντηλιών. Ιδανική για οικογένεια ή ανθρώπους οι οποίοι καταναλώνουν στην καθημερινότητά τους μεγάλες ποσότητες μαντηλιών.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ η οποία χωράει ακόμα και στην τσέπη, στο νεσεσέρ ή στην τσάντα και είναι πρακτική για χρήση παντού!

Όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρείας ΜΕΓΑ Α.Ε., έτσι και τα νέα υγρά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial Extra Safe παράγονται ανέπαφα, δηλαδή χωρίς να υπάρχει επαφή με ανθρώπινο χέρι σε κανένα στάδιο της παραγωγής και της συσκευασίας του προϊόντος και σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα προϊοντικής ασφάλειας της ΜΕΓΑ.

Πράξεις φροντίδας από τη ΜΕΓΑ Α.Ε.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εταιρεία, πριν καν ξεκινήσει την πώληση των αντισηπτικών προϊόντων, προσέφερε δωρεάν σημαντικές ποσότητες σε Δήμους, Σχολεία, Γηροκομεία και Φορείς που πρωτοστατούν στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Η προσπάθεια συμβολής της ΜΕΓΑ Α.Ε. στην κοινή μάχη κατά του κορωνοϊού φυσικά θα συνεχίσει με κάθε μέσο, καθώς η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας αποτελεί για την εταιρεία, πρωταρχική προτεραιότητα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το προϊόν είναι μεν βιοκτόνο (η εταιρεία ΜΕΓΑ διαθέτει έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. για την παραγωγή βιοκτόνων), δεν είναι όμως φάρμακο. Προορίζεται για χρήση στα χέρια. Για κατάλληλη προστασία από τον κορωνοϊό, απαιτείται επίσης η χρήση μάσκας, η τήρηση των αποστάσεων και τα λοιπά Μ.Α.Π., σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024