Big Brother : Αυτή είναι η σαρκαστική κριτική του Δημήτρη Κεχαγιά
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς εκφράστηκε μέσα από instastories, με αφορμή τα όσα έγιναν αυτή τη φορά στο επεισόδιο της Τρίτης
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother στο live της Παρασκευής, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σχολιάζει αυτά που συμβαίνουν μες στο σπίτι.
Ο ίδιος σχολίασε: «Την ήξερα και την περίμενα όλη αυτή την έκβαση ειδικά μετά την αποχώρησή μου. Θα πουλούσατε τα πάντα για 100 ευρώ, πόσο μάλλον για 100.000 ευρώ. Ντρέπομαι που σας έχω δώσει το χέρι μου».
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς εκφράστηκε μέσα από τα instastories, με αφορμή τα όσα έγιναν αυτή τη φορά στο επεισόδιο της Τρίτης.
«Ολυμπιακοί Αγώνες στον τομέα της ενόργανης γυμναστικής. Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι απλά αγώνες. Γιατί μιλάμε για πρωταθλητές της κ@λοτούμπας, όχι ερασιτέχνες» έγραψε στη νέα του ανάρτηση ο Δημήτρης Κεχαγιάς.
Ανάρτηση
- Σιωπηλή επιδημία – Ο Έμπολα διαδιδόταν για μήνες χωρίς να γίνει αντιληπτός
- Μαδαγασκάρη και Γουινέα-Μπισάου υπέρ της μαροκινής θέσης για αυτόνομη Δυτική Σαχάρα
- Reuters: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ λέει ότι το εμπλουτισμένο ουράνιο πρέπει να μείνει στο Ιράν
- Εργατικό ατύχημα στα Γιαννιτσά: Τρεις τραυματίες μετά από κατάρρευση σκαλωσιάς
- Ντε Κολό: «Θα είναι η τελευταία μου σεζόν φέτος»
- Γουίλεμ Νταφόε: «Δεν με έχει ενοχλήσει που δεν έχω λάβει Όσκαρ»
