Big Brother : Αυτή είναι η σαρκαστική κριτική του Δημήτρη Κεχαγιά
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς εκφράστηκε μέσα από instastories, με αφορμή τα όσα έγιναν αυτή τη φορά στο επεισόδιο της Τρίτης
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother στο live της Παρασκευής, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σχολιάζει αυτά που συμβαίνουν μες στο σπίτι.
Ο ίδιος σχολίασε: «Την ήξερα και την περίμενα όλη αυτή την έκβαση ειδικά μετά την αποχώρησή μου. Θα πουλούσατε τα πάντα για 100 ευρώ, πόσο μάλλον για 100.000 ευρώ. Ντρέπομαι που σας έχω δώσει το χέρι μου».
Ο Δημήτρης Κεχαγιάς εκφράστηκε μέσα από τα instastories, με αφορμή τα όσα έγιναν αυτή τη φορά στο επεισόδιο της Τρίτης.
«Ολυμπιακοί Αγώνες στον τομέα της ενόργανης γυμναστικής. Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι απλά αγώνες. Γιατί μιλάμε για πρωταθλητές της κ@λοτούμπας, όχι ερασιτέχνες» έγραψε στη νέα του ανάρτηση ο Δημήτρης Κεχαγιάς.
Ανάρτηση
- ΕΛΑΣ: Η Πολιτεία ζητά από τους δικηγόρους να συμπράξουν στο «κυνήγι κεφαλών» – Θα καταργήσουμε την ΚΥΑ για το άσυλο
- Το κρίσιμο 10% του Ντονμπάς: Γιατί η «ζώνη των οχυρών» είναι το κλειδί για το μέλλον του Κιέβου
- «Η Τσίβας δίνει 7 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα»
- Φωτιά σε τουριστικό κατάλυμα στο κέντρο των Χανίων
- Airbnb: Ξεκίνησαν οι πρώτοι έλεγχοι σε 1.500 καταλύματα
- Δικηγόροι: Δεν συμμετέχουμε στην υλοποίηση της ΚΥΑ – Θύελλα αντιδράσεων για το «μπόνους» σε υποθέσεις ασύλου


