Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Ο «μικρός αστροναύτης» από τον Πύργο νίκησε τον φονικό ιό - Τι λέει η μητέρα του στο MEGA

Κοροναϊός : Ο «μικρός αστροναύτης» από τον Πύργο νίκησε τον φονικό ιό – Τι λέει η μητέρα του στο MEGA

Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν τον 8χρονο Γιάννη, το παιδί από τον Πύργο που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει με την περιπέτεια του με τον κοροναϊό.

Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν τον 8χρονο Γιάννη, το παιδί από τον Πύργο που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει με την περιπέτεια του με τον κοροναϊό.

Ο μικρός νίκησε την αρρώστια και το σπάνιο αναπνευστικό σύνδρομο που μοιάζει με το «Καβασάκι». Σαν από θαύμα ο 8χρόνος όχι μόνο δεν διασωληνώθηκε αλλά βρίσκεται πια σε κανονικό δωμάτιο και όχι σε ΜΕΘ.

Στο MEGA μίλησε η μητέρα του, που πια είναι δίπλα στον μικρό Γιάννη και περιμένει σύντομα την αποθεραπεία του για να πάνε σπίτι τους.

«Τουλάχιστον μία εβδομάδα θα είμαστε μέσα ακόμα ίσως και παραπάνω. Θα δούμε. Πάει καλύτερα το παιδί είμαστε εδώ στο δωμάτιο. Αγώνα και οι γιατροί και ο μικρούλης» είπε.

Στον έπαινο που πήρε o μικρός από τους γιατρούς διάβασε πως ο αστροναύτης προσγειώθηκε. Τον λένε αστροναύτη γιατί αυτό θέλει να κάνει στη ζωή του ο μικρός μαχητής.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο του Ρίο, εκτός από τον έπαινο, του έδωσαν ένα κράνος που φοράνε οι γιατροί στις μονάδες Covid-19 και θυμίζει κράνος αστροναύτη.

Οι μέρες μετράνε αντίστροφα και ο μικρός Γιάννης δίνει τη μάχη του να πάει πίσω στο σπίτι εκεί που ζήτησε να τον περιμένει το δώρο του από τον Άη Βασίλη και να μην το πειράξει κανείς.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024