Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των δικηγόρων του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της υπόθεσης της πολυϊδιοκτησίας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου προσπάθησαν να πείσουν τους Εφέτες ότι τίποτα κακό δεν συνέβη και ως εκ τούτου η τιμωρία που έχει επιβληθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα πρέπει να ισχύσει.
Βέβαια, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν όλα όσα είχαν αποκαλυφθεί για τη σχέση του Σαββίδη με τον Καλπαζίδη και του Δικεφάλου με την Ξάνθη!
Παρόλα αυτά, ένα από τα επιχειρήματα των δικηγόρων του ΠΑΟΚ ήταν πως ο Δικέφαλος δεν μπορεί να δικαστεί από τη στιγμή που δεν υπάρχει άρθρο για την πολυϊδιοκτησία στο καταστατικό της ΕΠΟ. Το άρθρο που αφαίρεσε με το έτσι θέλω η «Εξυγιανση» πέρυσι το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα, παραδέχθηκαν ότι όντως ο Καλπαζίδης αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης.
Παραδέχθηκαν ότι είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, όπως και ότι η εταιρεία του, RFA, που παλαιότερα ανήκε στον όμιλο Σαββίδη, είχε συναλλαγές με την Dimera, που έχει τις μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Προσπάθησαν να πείσουν όμως ότι δεν προκύπτει από πουθενά απόδειξη κυριαρχικής επιρροής, παρά το γεγονός ότι παραδέχθηκαν όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί, αναφορικά με τις σχέσεις του Καλπαζίδη, με τη VIALAND και τη μη αλλαγή της μετοχικής τη σύνθεσης.
Επιβεβαιώθηκε αυτό που έχει σημειώσει εδώ και καιρό to10.gr, πως οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει ότι θα χρησιμοποιήσουν την αλλαγή στο μετοχικό καθεστώς της Ξάνθης, με σκοπό να πείσουν την Εφέσεων ότι αυτή τη στιγμή δεν συντρέχει λόγος τιμωρίας, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες παίζουν σε άλλη κατηγορία.
Επίσης, ένα από τα επιχειρήματα των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ ήταν πως ο Δικέφαλος δεν μπορεί να δικαστεί από τη στιγμή που δεν υπάρχει άρθρο για την πολυϊδιοκτησία στο καταστατικό της ΕΠΟ. Το άρθρο που αφαίρεσε με το έτσι θέλω η «Εξυγιανση» πέρυσι το καλοκαίρι.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.